Serviciile Moldova Agroindbank la dispoziția clienților Digital Park

shadow
Vineri, 27.09.2019 11:20   1591
Pentru rezidenții Digital Park, cunoscut deja ca motorul ideilor inovative, serviciile Moldova Agroindbank sunt la doar câteva minute distanță. Agenția MAIB și-a deschis ușile pentru a oferi clienților o gamă vastă de produse și servicii bancare de ultimă generație.

Pe lângă tradiționalele ghișee, agenția pune la dispoziția persoanelor fizice și juridice terminale de autoservire, prin intermediul cărora pot efectua o varietate de operațiuni, la orice oră, fără a depinde de orarul de lucru al agenției. 

„Moldova Agroindbank este acolo unde sunt clienții săi. Agenția MAIB, deschisă în cadrul Digital Park, vine în susținerea rezidenților acestei zone inovative, oferindu-le servicii bancare comode și produse de cea mai înaltă clasă, oricând au nevoie și doar la câteva minute distanță. Ne bucurăm să știm că clientului nostru, StarNet, i-a reușit implementarea acestui proiect ambițios, la care am pus umărul și noi. Ne dorim ca acesta să dea un nou impuls dezvoltării economice acasă și să devină o oază de idei creative în business,” a menționat Serghei Cebotari, Președinte al Comitetului de Conducere al MAIB. 

Prezent la ceremonia de deschidere, Oleg Paingu, Viceprepreședinte al Comitetului de Conducere, a menționat că  agenția prestează servicii oamenilor creativi, dornici să contribuie la dezvoltarea țării prin inovație.

Advertisement

„Astăzi suntem alături de cele mai inovative idei. Și ca ideile să prindă rădăcini, am ales o colaborare eficientă împreună cu Digital Park pentru a le spori rezidenților confortul operațiunilor bancare, care este atât de necesar în lumea digitală. De astăzi mai apare un punct verde pe harta MAIB, care vă permite să beneficiați de cele mai calitative servicii și o gamă largă de produse bancare.”

Aurelia Salicov, director Digital Park, a salutat deschiderea agenției. „Este un eveniment deosebit pentru noi, deoarece începând cu această zi, clienții Digital Park vor beneficia de servicii calitative chiar în incinta hub-ului. Vreau să profit de această ocazie pentru a mulțumi conducerii băncii și echipei MAIB pentru faptul că susțin diverse afaceri, ceea ce contribuie la creșterea economiei Republicii Moldova,” a declarat Aurelia Salicov.  

Digital Park este un ecosistem IT, deschis chiar în inima Chișinăului, pentru a oferi condiții comunității business IT&C locale și internaționale de a se dezvolta împreună pentru un viitor prosper. Agenția MAIB din cadrul Digital Park vă stă la dispoziție de luni până vineri de la 9:00 la 17:00, iar în cadrul zonei self-service puteți efectua operațiuni bancare 24/24.  Oportunitati