Un hotel parte a renumitului grup Marriott a fost inaugurat la Chișinău

shadow
Miercuri, 18.09.2019 13:46   2692
Hotelul Courtyard by Marriott Chișinău, parte a celui mai mare lanț hotelier din lume, Marriott International, a fost inaugurat la Chișinău. Construit de grupul Summa, acesta a necesitat o investiție de 10 milioane de euro.

Potrivit moldova.org, acesta ar fi primul hotel internațional select-service de 4 stele și singurul hotel din Republica Moldova dedicat celor care călătoresc în scop de afaceri și dispune de 120 de camere standard dotate cu birouri de lucru.

Alături de acesta se înalță și primul Business Centru de clasă A+ din Moldova, care dispune de spații de 30.000 de metri pătrați, fiind disponibile spații cu suprafețe între 250 și 800 de metri pătrați.

Advertisement

Business Centrul a fost construit de Summa în parteneriat cu Fiba Group. Suma totală a investită pentru construirea acestuia, dar și a parcării subterane este de 25 de milioane de euro.

Președintele Summa, Selim Bora, a declarat că compania sa a realizat multe lucruri frumoase în Moldova și a promis continuarea activității companiei sale în țara noastră.

Grupul Summa a realizat în țara noastră proiecte precum Spitalul Internațional Medpark, Şcoala Internațională Heritage, hotelul Radisson Blu, renovarea Aeroportului Internațional Chișinău până în anul 2001. În prezent realizează și controversatul proiect de edificare a Arenei Naționale.Oportunitati