Ultima tranzacție a lui Iurii Luncașu

shadow
Luni, 16.09.2019 06:39   4757
Una din companiile, care mai sunt deținute de omul de afaceri Iurii Luncașu (decedat în condiții suspecte) a inițiat procedura de reorganizare din Societate pe Acțiuni în Societate cu Răpundere Limitată.

E vorba de SA Moldloto din Chișinău, la care firma Denir Lux SRL, deținută oficial încă de Iurii Luncașu și care avea la începutul anului circa 89,5% din acțiuni.

După ce pe parcursul verii au fost făcute câteva oferte de preluare a întregului pachet de acțiuni, Denir Lux a ajuns să dețină împreună cu persoane afiliate o cotă de aproape 100% din capitalul Moldloto SA.

Potrivit unui anunț al administrației Moldloto, pe 5 septembrie 2019, a avut loc Adunarea generală extraordinară a acționarilor, care au fost reprezentate 100% din numărul total de acțiuni cu drept de vot.

În afara deciziei de reorganizare prin transformare din SA în SRL, adunarea a decis că Moldloto SRL va fi și succesor deplin de drepturi și obligațiuni al acesteia. S-a stabilit de a informa creditorii despre reorganizarea SA Moldloto în termen de 15 zile din data adoptării hotărârii adunării generale extraordinare.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Bursa și tranzacții   Proprietari și manageri  

Advertisement

Oportunitati