Compania ZERNOFF: avem clienți în 16 țări ale lumii

shadow
Joi, 22.08.2019 07:21   2549
Compania ZERNOFF a emis o declarație cu privire la informațiile apărute în celebra publicație spaniolă El Mundo, în legătură cu asocierea companiei moldovenești cu scandalul producătorilor europeni de coniac.

Materialul, apărut în publicația menționată, s-a dovedit a fi unul de rezonanță, fiind preluat de un număr impunător de mass-media din întreg spațiul european. Jurnaliștii au sugerat că brandy-urile și coniacurile ar fi produse din alcool etilic de origine moldovenească.

În articol este trecut numele companiei ZERNOFF, ceea ce a provocat nedumerirea și îngrijorarea angajaților, partenerilor, furnizorilor, investitorilor și, în special, a profesioniștilor din domeniu. În acest context, venim cu clarificări, pentru a prezenta informații veridice celor de care ne pasă în primul rând - comunitatea profesională și partenerii noștri de afaceri.

Grupul agroindustrial de companii Zernoff se specializează în cultivarea, depozitarea și prelucrarea ulterioară a cerealelor. Ca urmare a introducerii programului de tehnologii ”zero deșeuri”, din cereale sunt produse alcoolul etilic și furaje cu conținut ridicat de proteine.

Unitățile responsabile de creșterea culturilor prelucrează aproximativ 10.000 de hectare de pământ. Ulterior, producem alcool etilic de calitate superioară în cadrul celui mai mare complex de procesare a alcoolului din regiunea Mării Negre. În anul 2018, capacitățile de producție au înregistrat volume de peste 2,7 milioane de decalitri de alcool etilic pe an, 22 mii de tone de furaje cu conținut ridicat de proteine și 3.380 tone de dioxid de carbon lichefiat.

Pe lângă industria alcoolului, circa 50% din producția de alcool etilic a companiei ZERNOFF este utilizată în medicină și cosmetologie.

Advertisement

Portofoliul nostru include companii din 16 țări ale lumii: Germania, Marea Britanie, Ungaria, Italia, Croația, Serbia, România, Polonia, Bulgaria, Turcia, Cipru, Grecia ș.a.

Cumpărătorii aleg alcoolul etilic produs de ZERNOFF, deoarece această companie este furnizorul celui mai bun alcool etilic disponibil pe piața alcoolului din cereale. Cu atât mai mult că, noi controlăm și asigurăm calitatea pe parcursul întregului lanț tehnologic: de la cultivarea și depozitarea cerealelor, până la producție. Prin urmare, este explicabilă cooperarea noastră cu partenerii internaționali, de rând cu toate celelalte țări. Este logic că, odată cu îndeplinirea obligațiilor contractuale, misiunea noastră, în calitate de producător, este finalizată. Misiunea noastră se încheie în momentul în care cumpărătorului i se livrează o marfă de calitate superioară, indicatorii căreia corespund tuturor standardelor internaționale.

Ne bucură faptul că alcoolul marca ZERNOFF din Moldova este utilizat drept materie primă în producerea unor branduri renumite de către cele mai bune companii din lume. Nu susținem în mod categoric nici o tentativă de contrafacere a produselor care ar încălca drepturile consumatorilor.
Atragem atenția asupra următorului fapt: din datele publicate de El Mundo, devine clar că am vândut alcool unei companii britanice. Compania respectivă utiliza alcoolul la propria discreție, exact ca și alți cumpărători ai alcoolului nostru.

Vrem să accentuăm că valorile companiei ZERNOFF sunt:
· îndeplinirea în termen a obligațiilor contractuale;
· transparența în afaceri;
· prioritizarea necesităților clienților;
· crearea parteneriatelor pe termen lung;
· responsabilitate socială, inclusiv pentru mediu;
· dezvoltarea constantă a potențialului echipei noastre.

Doar în anul 2018, compania ZERNOFF a contribuit la bugetul public al Republicii Moldova cu 122 milioane de lei din accize și impozite. În cadrul complexului de prelucrare a alcoolului activează 352 de specialiști de calificare înaltă, iar pe întreg lanțul de producție al grupului ZERNOFF, de la cultivare, stocare până la prelucrarea cerealelor, sunt angajate 1.685 de persoane.
Compania noastră dezvoltă tehnologii și pieți de desfacere din anul 2001 – proces ce implică o muncă uriașă, având la bază o strategie pe termen lung în sectorul real al economiei.

Suntem recunoscători tuturor clienților, partenerilor și angajaților noștri care cred în noi și ne împărtășesc valorile. Suntem convinși că în Moldova pot fi create întreprinderi competitive și de success în domeniul horticulturii și procesării materiilor prime agricole.
De asemenea, suntem recunoscători publicației El Mundo pentru publicitatea gratuită, făcută celui mai bun produs al nostru.Oportunitati