Una dintre cele mai mari companii agroalimentare își extinde afacerile

shadow
Joi, 01.08.2019 09:09   1817
La sfârșitul lunii iulie 2019, Agro-SZM SRL, divizia agricolă a grupului Südzucker Moldova, a finalizat următoarea etapă de extindere a complexului de elevatoare, care se află pe teritoriul fabricii de zahăr a companiei din Drochia.

Ca urmare a extinderii complexului de elevatoare, capacitatea unității de curățare preliminară și uscare a cerealelor a fost crescută și au fost comandate două silozuri noi - fiecare cu o capacitate de 2.500 tone de produse.

Astfel, capacitatea totală de depozitare unică a cerealelor în cele trei silozuri ale complexului elevator a crescut la 7.500 tone, în care Südzucker Moldova a investit aproximativ 27 de milioane de lei.

Directorul Agro-SZM Victor Hropotinschi susține că întreprinderea agricolă trebuie să crească în continuare capacitatea infrastructurii post-recoltare. În prezent, Agro-SZM este una dintre cele mai mari companii agricole din Moldova și prelucrează aproximativ 10.000 de hectare de teren agricol, din care jumătate este sub grâu, iar 2.500 de hectare - sfeclă de zahăr.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Agricultura și vinificația   Piața funciară   TEST PUBLICITATE BANNER  

Advertisement

Oportunitati