Opțiune nouă pentru a deschide articolele contra plată pe Mold-Street.com

shadow
Joi, 18.07.2019 06:31   1294
Business News Service, compania care deține portalul Mold-Street.com, va oferi gratuit o parte din articolele care necesită procurarea unui abonament, dar accesul la conținut va fi condiționat cu vizionarea unui spot sau banner publicitar.

Mold-Street.com este un portal de știri business, analize economice și investigații jurnalistice, și se numără printre puținele publicații online care au conținut premium. Articolele premium există pentru a atrage resurse financiare de la cititorii noștri în vederea finanțării unor activități care nu sunt acoperite din alte surse (de exemplu granturi), gen scrierea de anchete, analize, sau reparația echipamentelor și livrarea apei potabile în birou. 

Accesarea acestui conținut a fost posibilă până nu demult doar după achiziția unui abonament, prin transfer bancar sau plată prin magazinul online, însă datorită modernizării portalului cititorii vor putea de acum încolo să deschidă conținutul contra plată fără a efectua vreo plată. 

15 secunde de loialitate

Echipa Mold-Street.com a adăugat opțiunea de deschidere a articolelor contra plată după vizualizarea de publicitate. Nu este necesar ca cititorii să fie logați în site-ul nostru – oricine poate deschide articolul contra plată după consumarea materialului publicitar, care durează maximum 15 secunde. Acest timp este plătit de agenții de publicitate. 

Fiecare spot sau banner este legat de articole prin taguri, având domeniul sau tematică înrudită, astfel încât publicitatea afișată să fie cât mai relevantă și să prezinte interes pentru cititori. 

Pentru credibilitate, raportare și formarea unui preț corect, portalul va genera o listă cu IP-urile calculatoarelor de la care cititori au intrat în interacțiune cu publicitatea.

Advertisement

Utilizatorii care nu vor dori să lase aceste „urme” în sistemul nostru (deși prestatorul de servicii găzduire web dar și Google oricum colectează datele respective), vor putea în continuare să acceseze conținutul premium după achitarea prin magazinele online PayPal și 2CheckOut, opțiuni care vor rămâne în vigoare. Persoanele juridice vor putea ca și până acum perfecta abonamente colective, la prețuri foarte avantajoase. 

Corectitudine

Noua metodă de acces la articolele contra plată permite formarea unui preț corect pentru agenții de publicitate. În primul rând, cititorii nu sunt forțați în nici un fel să privească publicitatea – aceasta este opțională, iar alternativa rămâne abonarea. Pe de altă parte, utilizatorii care vor să vadă un singur articol nu mai trebuie să achite 50 de lei pentru a vedea toate articolele închise, inclusiv materialele din arhivă, timp de o lună. 

În cazul agenților de publicitate, aceștia vor fi taxați în dependență de numărul persoanelor care au intrat în interacțiune cu reclama. Mai corect – numărul de IP-uri unice de unde au fost accesate spoturile sau bannerele publicitare. Dacă, de exemplu, un spot este vizualizat de la un singur computer de 10 ori, într-o singură zi, sistemul nostru oricum va interpreta ca o singură accesare de la același IP. 

Transparență

Redacția va pune la dispoziția agenților de publicitate un raport lunar în format Excel, în scopul transparentizării statistice și efectuării calculelor. Un alt avantaj este că ei vor putea afișa practic orice format video (avi, mpeg, mp4) sau imagine (gif, jpeg, png), dar și materiale flash player. Toate materialele publicitare vor avea link de referință la produsele sau serviciile oferite. 

Fișierele video sunt inserate la început în contul nostru din platforma Youtube și ulterior afișate pe Mold-Street.com, ceea ce poate îmbunătăți statistica de vizualizare. Toate articolele care sunt deschise cu publicitate vor fi distribuite prin rețelele sociale – Facebook, Twitter, LinkedIn, Odnoklassniki, Instagram. 

Scopul acestei măsuri este de a spori gradul de monetizare a portalului Mold-Street.com prin achiziția de surse alternative de venit, atragerea unui număr mai mare de cititori și reducerea timpului pentru a deschide conținutul. Cu această ocazie, agenții de publicitate de bună credință sunt încurajați să-și proiecteze încrederea în reputația excelentă a portalului și să adere la inițiativa dată prin plasarea de materiale promoționale. Contactele sunt aici

Aici găsiți mostre cum funcționează întreaga idee: 

LINK la articol 

LINK la articol 

Așteptați 14 secunde după ce alegeți să vizualizați spotul publicitar. Oportunitati