Dreptul la replică: Gemeni SA nu a fost implicată în devalizarea sistemului bancar

shadow
Vineri, 12.07.2019 19:38   860
După ce astăzi Renato Usatîi a publicat o listă din raportul Kroll 2 cu mai multe companii care ar fi fost implicate în frauda bancară, printre care se regăsește și Gemeni SA, compania a venit cu o reacție prin care a rugat presa să evite menționarea acesteia în contextul devalizării sistemului bancar.

„În legătură cu informațiile apărute în unele surse media referitoare Casa de Comerț „Gemeni”, venim cu următoarele precizări. Casa de Comerț „Gemeni” nu a avut credite neperformante sau relații viciate în ultimii 10 ani cu Banca de Economii a Moldovei, Banca Socială sau Unibank.

De asemenea, în această perioadă nici nu au fost deschise conturi în aceste instituții bancare sus menționate.

Advertisement

Mai mult, pentru a evita orice dubiu în acest sens, acum doua săptămâni a fost solicitat Inspectoratului fiscal de stat să realizeze un control total a companiei, atât pentru perioada curentă, cât și pentru anii precedenți, acțiune care este deja în plină desfășurare începând cu data 08.07.2019.

Pornind de la aceasta, Casa de Comerț Gemenii SA, face apel ca să se evite orice gen de speculații la adresa centrului comercial, care ar putea provoca daune de imagine, dar și pierderi financiare. Prin urmare, rugăm presa să evite menționarea Casei de Comerț „Gemenii” în contextul devalizării sistemului bancar”, susține administrația companiei.Oportunitati