Noi proprietari și la compania ce a concesionat Gările și stațiile auto din Moldova

shadow
Luni, 24.06.2019 08:30   6845
Concomitent cu schimbarea proprietarilor în acte ale magazinelor duty free deținute anterior de Ilan Șor și familia sa, s-au schimbat și proprietarii SRL “Gările Auto Moderne”, compania ce a concesionat 30 de gări auto din Moldova.

Astfel dacă la finele lunii mai 2019, Gările Auto Moderne SRL, mai avea în calitate de asociați compania Exfactor-Grup SRL (85%) și cetățeanul american Lluka Muco (15%), iar administrator al acesteia era fostul deputat Vitalie Mrug, apoi la începutul lunii iunie 2019, firma a trecut deja în proprietatea Oksanei Demcenko din Ucraina.

Citiți și:

Gările și stațiile auto concesionate anul trecut au datorii de 9 milioane lei față de transportatori

Dar schimbările din structura de proprietate nu s-au terminat aici și la finele săptămânii trecute Gările Auto Moderne SRL avea deja trei asociați: Oksana Demcenko cu 50%, Franck Arif din Franța - 25% și firma Ramin-Lux SRL - 25%.

Dacă în cazul Oksanei Demcenko nu este clar deocamdată cine este și ce interese reprezintă, apoi Franck Arif este un om de afaceri care deține compania Le Bridge, care a privatizat la începutul acestui an fabrica Tutun-CTC din Chiișinău și care deține și o rețea de magazine duty free.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri   Transport și turism  

Advertisement

Oportunitati