Vladimir Plahotniuc a părăsit Moldova. S-ar afla în Elveția la familia sa

shadow
Sâmbătă, 15.06.2019 08:34   3994
În noaptea de vineri spre sâmbătă, Partidul Democrat din Moldova a anunțat într-un comunicat de presă că liderul său a părăsit Republica Moldova, după ce în presă au apărut mai multe informații la subiect.

„În legătura cu speculațiile apărute în presă despre așa-zisa dispariție a liderului PDM, precizăm că domnul Vladimir Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din țară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculațiile și informațiile neverificate. Recent, cetățenii au fost intoxicați cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informații false despre starea sănătății sale.

Advertisement

Este regretabil că se operează cu astfel de știri false, care induc în eroare opinia publică”, precizează Biroul de presă al PDM.

Potrivit unor surse Vladimir Plahotniuc s-ar afla în Elveția, unde se află și familia sa și unde deține câteva vile luxoase.

Tot vineri seara din Aeroportul Internațional Chișinău a zburat la Moscova și familia deputatului Ilan Șor.

TV8 a publicat și o listă cu nume ale apropiaților lui Șor care fi urcat la bordul unuia dintre avioanele private, care au decolat de pe Aeroportul din Chișinău.

Amintim că vineri, 14 iunie, PDM a anunțat că pleacă de la guvernare, iar Partidul Șor a anunțat că trece în opoziție.Oportunitati