Global Finance: Moldova Agroindbank este cea mai bună bancă din Moldova

shadow
Joi, 16.05.2019 15:30   1216
Moldova Agroindbank este cea mai bună bancă din Moldova, conform clasamentului „Cele mai bune bănci la nivel mondial”, categoria „Cele mai bune bănci din Europa Centrală și de Est din 2019”, făcut public de revista „Global Finance”.

Influenta publicație internațională a acordat titlul de „Cea mai bună bancă din Moldova în 2019” liderului pieței bancare naționale pentru creșterea activelor și a profitabilității, acoperirea geografică extinsă, relații strategice, noi procese de business și produse inovative, precum și pentru acțiunile întreprinse în vederea satisfacerii necesităților clienților. 

„Devine tot mai complicat să te califici printre cele mai bune bănci la nivel mondial. Așteptările clienților față de prestatorii de servicii financiare au atins nivele extrem de înalte, fiind pus accentul pe produse personalizate oferite în timp real, care asigură cel mai înalt nivel de securitate”, a menționat directorul editorial al Global Finance Joseph D.

Advertisement

Giarraputo, felicitând câștigătorii. 

Președintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, Serghei Cebotari: „Acordarea acestui titlu în mod repetat reconfirmă consolidarea poziției de lider al sectorului bancar și încununează eforturile întreprinse de echipa MAIB pentru a aduce plus valoare dezvoltării economice, dar și întregii societăți. În contextul condițiilor concurențiale de pe piață, premiul ne obligă să țintim obiective și mai ambițioase ce vor rezulta în produse și servicii bancare mai convenabile, comode și cu un grad înalt de securitate, dar și să fim în continuare forța care ghidează dezvoltarea sectorului bancar”. 

Moldova Agroindbank este un pilon de bază al sectorului economico-financiar al Republicii Moldova, deținând o cotă de piață de aproximativ 30% la cei mai importanți indicatori și fiind lider al clasamentului performanței bancare. Realizările MAIB sunt recunoscute anual atât pe plan național, cât și internațional. Oportunitati