Datorii de milioane, sau cum a ajuns în faliment Federația de Tenis din Republica Moldova

shadow
Luni, 13.05.2019 09:59   5901
Decizia de a lichida Asociația Obștească ”Federația de Tenis din Republica Moldova”, aflată acum în procedură de insolvență nu va afecta dezvoltarea tenisului, susține omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, care a oferit unele detalii privind modul cum s-a ajuns la o astfel de situație.

Acesta conduce acum nou creata Federație Națională de Tenis din Republica Moldova (FNTM), care reprezintă tenisul de câmp moldovenesc atât în țară, cât și peste hotare.

Datorii de milioane acumulate de fosta conducere

Ceslav Ciuhrii susține că noua organizație va moderniza tenisul de câmp național, continuând popularizarea acestuia în Republica Moldova și promovarea tenisului pe plan internațional.

Citiți și:

Federația de Tenis din Moldova a intrat în insolvență și va fi lichidată

Cât despre motivele deciziei de lichidare a Asociației ”Federația de Tenis din Republica Moldova”, Ciuhrii spune că aceasta era înglodată în datorii și nu mai putea fi menținută. În consecință Federația veche se lichidează, iar bunurile ei vor fi scoase la mezat.

„Datoriile au fost acumulate pe timpul conducerii vechi....Sunt de ordinul milioanelor de lei. Decizia nu a fost a mea..., a fost a membrilor Federației. Eu am propus: sau împărțim egal această datorie la fiecare membru și o achităm, sau lichidăm Federația, pentru că altă ieșire din situație nu vedeam. Or, eu am achitat din banii mei personali datoriile externe, inclusiv pentru cazarea în hotele în 2016, când Moldova a jucat pentru cupa Davis la Tallin.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Litigii comerciale   Proprietari și manageri   Evoluții și startup-uri   TEST PUBLICITATE VIDEO  

Advertisement

Oportunitati