Moldova Agroindbank a primit distincția „Cea mai bună bancă comercială din Moldova”, 2019

shadow
Luni, 18.03.2019 11:47   1659
Una dintre cele mai importante reviste financiare internaționale „Global Banking & Finance Review” a desemnat cele mai bune bănci comerciale ale anului la nivel global, iar MAIB a devenit laureata titlului „Cea mai bună bancă comercială din Moldova”, 2019.

Premiul este o reconfirmare a poziției de lider deținută de Moldova Agroindbank în Republica Moldova, dar și o evaluare a unor indicatori, pentru care banca este apreciată de clienții săi. Precizăm că în competiție au fost luați sub lupă principalii indicatori de performanță ai MAIB, implicit active, credite, depozite, rețea, diversitatea și accesibilitatea produselor și serviciilor bancare. 

„Acest premiu aduce o nouă valoare în palmaresul Moldova Agroindbank și ne motivează să implementăm cu și mai multă dedicație strategia comercială propusă, care este orientată spre client, spre necesitățile sale de business și personale, rezonează cu valorile și obiectivele sale financiare și urmărește succesul ambelor părți.

Advertisement

Premiul este și o obligație – de a fi în continuare mai buni, cei mai buni pentru clienții MAIB”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.

Menționăm că Moldova Agroindbank reușește să adjudece titlul „Cea mai bună bancă comercială din Moldova” pentru al șaptelea an consecutiv, fapt ce demonstrează consecvența politicilor și eficiența strategiilor implementate de bancă. 

”Global Banking & Finance Review” este una dintre cele mai mari și prestigioase instituții media specializate în domeniul financiar, apreciată pentru analizele, interviurile, știrile și opiniile pertinente exprimate. Premiile acordate de publicație reprezintă aprecierea valorii de către comunitatea financiară globală. Oportunitati