Anunțul bulgarilor de la Doverie: Nu am cumpărat încă Moldindconbank!

shadow
Miercuri, 20.02.2019 09:05   2112
Doverie United Holding AD, proprietarul companiei Doverie-Invest AD ce ar urma să cumpere Moldindconbank a emis un comunicat la Bursa de la Sofia în care susține că încă nu a cumpărat instituția financiară.

"În prezent, Doverie-Invest AD, filiala Doverie-United Holding AD, a semnat un acord preliminar pentru achiziționarea de 63,8865% din capitalul Moldindconbank SA.

Conform acordului preliminar, Doverie-Invest AD are dreptul să participe la licitația publică pentru achiziționarea pachetului de acțiuni în bancă. Aceste informații au fost deja anunțate de către Doverie - United Holding AD în mod corespunzător.

În prezent, licitația publică nu a avut loc și nu există o tranzacție finală pentru achiziționarea acțiunilor. Finalizarea eventuală a tranzacției va fi anunțată în mod corespunzător de către Doverie - Unified Holding AD", se arată în comunicatul holdingului bulgar.

Citiți și:

Moldindconbank a fost vândută

Amintim că luni, 18 februarie 2019, Agenția Proprietății Publice (APP), în numele Guvernului Republicii Moldova, a cumpărat pachetul de 63,89% de acțiuni ale Moldindconbank, fosta bancă a lui Platon, achitând 760,11 milioane de lei.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Bursa și tranzacții   Sistemul bancar și asigurările  

Advertisement

Oportunitati