Schimbare în conducerea cele mai mari vinării din Moldova

shadow
Vineri, 15.02.2019 06:57   3280
Producătorul de vinuri Purcari l-a desemnat pe managerul general Victor Bostan director operațional cu mandat provizoriu, în urma plecării lui John Maxemchuk, începând cu 30 aprilie 2019

"A fost o plăcere să fac parte din povestea Purcari, un brand cu adevărat legendar. Sunt mândru că am lucrat alaturi de colegi remarcabili atât de hotărâți să realizeze viziunea companiei. Voi rămâne un fan al vinurilor Purcari și doresc echipei numai bine în realizarea planurilor sale ambițioase", a comentat John Maxemchuk retragerea sa din conducerea Purcari Wineries Plc (grupul Purcari).

Citiți și:

Topul celor mai mari tranzacții ale anului 2018 

Anterior acesta a condus compania Sun Communications, unul dintre cei mai mari furnizor de televiziune prin cablu din Republica Moldova.

Advertisement

Purcari Wineries Plc (brandurile Purcari, Crama Ceptura, Bostavan și Bardar) este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri și brandy din Europa Centrală și de Est.

Grupul gestionează în jur de 1.000 de hectare de podgorii și operează patru platforme de producție în România și Moldova. Grupul este lider în segmentul de vinuri premium din România, cu o cotă de 30% și cel mai mare exportator de vin din Moldova, livrând în peste 30 de țări.

Grupul este listat de un an de zile la Bursa de Valori Bucuresti (simbol WINE) și condus de Victor Bostan, unul din principalii acționari, alături de investitori ca Horizon Capital, Franklin Templeton, SEB, Fiera Capital și IFC.Oportunitati