Viorica din Republica Moldova are în plan să deschidă o reţea de 30 de magazine în Bucureşti

shadow
Vineri, 08.02.2019 05:32   1929
Producătorul de cosmetice Viorica Cosmetic din Chişinău, parte a grupului Daac, controlat de omul de afaceri Vasile Chirtoca, are în plan extinderea pe piaţa din Bucureşti, România unde vrea să deschidă 30 de locaţii.

Primul astfel de magazin urmează să fie deschis la începutul lunii martie în mallul Park Lake din Capitala României.

„Suntem la început de drum. De anul trecut am deschis un depozit în Bucureşti, încercăm să dezvoltăm distribuţia, portofoliul de parteneri, clienţi. Dorim să ajungem la 30 de magazine în maximum doi ani în Bucureşti. Vrem şi în celelalte mari oraşe, în Cluj, Timişoara, Ploieşti, Constanţa“, a spus pentru ZF Vladimir Guţan, administratorul companiei din Ro­mânia.

Advertisement

Viorica-Cosmetic a intrat în 2017 pe piaţa românească după ce a deschis un magazin de cosmetice în Iaşi. În Republica Moldova, reţeaua de magazine Viorica activează în circa 30 de locaţii comerciale.

Sub brandul Viorica sunt peste 300 de produse, iar cosmeticele sunt produse în fabrica din Moldova, cu materiile prime de pe piaţa locală.

Potrivit zf.ro, piaţa românească de cosmetice este în creştere în ultimii ani după ce apetitul românilor pentru aceste produse a început să crească odată cu intrarea economiei pe un trend ascendent. În piaţă activează atât giganţi internaţionali, cât şi jucători locali.

Citiţi şi:

Milionar, proprietar a 50 de companii, candidat la funcția de primar al CapitaleiOportunitati