METRO Cash&Carry acceptă tichetul de masă Lunch Card de la MAIB

shadow
Vineri, 28.12.2018 12:29   2438
În ajun de sărbători, cumpărăturile efectuate cu tichetul de masă Lunch Card emis de Moldova Agroindbank sunt și mai avantajoase, odată cu aderarea gigantului Metro Cash&Carry la rețeaua comercianților acceptanți.

Acum, cei peste 6500 de angajati deținători ai tichetului de masă electronic Lunch Card de la MAIB au la dispoziție mai mult de 255 de puncte comerciale pe întreg teritoriul republicii. Cardul este folosit în exclusivitate la procurarea produselor alimentare în rețeaua partenerilor proiectului, precum și la achitarea în cafenelele și restaurantele care s-au alăturat proiectului. 

“Oferirea tichetelor de masă este o soluție eficientă de motivare și loializare a angajaților, mai cu seamă în situația când miza pentru retenția specialiștilor buni este tot mai mare.

Advertisement

Lunch Card este cea mai potrivită alegere atât pentru angajatorul care înțelege că grija pentru angajați este o condiție imperativă pentru o afacere de succes, cât și pentru comercianții care își sporesc  în acest fel numărul clienților și îi fidelizează,” a declarat Oleg Paingu, Vicepreședinte al Comitetului de Conducere al băncii.

Tichetul de masă marca MAIB - Lunch Card poate fi utilizat pentru procurarea produselor alimentare, este contactless, respectiv achiți rapid, iar soldul banilor de pe card poate fi oricând verificat la bancomat sau în sistemul Internet Banking. 

Beneficiind de Lunch Card angajații primesc un supliment la salariu pentru fiecare zi efectiv lucrată – contravaloarea sumei de 35 – 45 de lei, bani scutiți prin lege de taxe și contribuții suplimentare. 

Încă nu dispui de Lunch Card de la MAIB? Solicită tichetul de masa pe suport electronic și simte diferența!Oportunitati