Magazinele sociale ale lui Ilan Shor se reorganizează

shadow
Luni, 17.12.2018 06:15   5266
Compania Magazine Sociale SRL, deținută de Vitalie Cușnir și care realizează proiectul populist de deschidere a unei rețele de comerț cu orientare socială, se va reorganiza.

Potrivit unui anunț al companiei, această reorganizare va avea loc "prin transformare" din societate cu răspundere limitată în societate pe acțiuni. 

Tăcerea proprietarului

Motivele unui astfel de pas sunt neclare. Vitalie Cușnir, directorul și singurul asociat al companiei, după ce inițial a negat despre un astfel de plan, ulterior a refuzat să explice motivele unui astfel de pas.

Citiți și:

Promisiunile electorale ale capitalistului Shor: kolhozuri, monopoluri și economie de stat

"De unde ați luat așa informație? Nu vă pot spune nimic. Adresați-vă la avocatul nostru", a declarat Vitalii Cușnir pentru Mold-Street.com.

Încercările noastre de a discuta cu avocatul magazinelor sociale au eșuat. Or, la numărul de telefon recomandat de proprietar nu a răspuns nimeni.

Firma Magazine Sociale SRL a fost înregistrată la Camera Înregistrării de Stat pe 10 octombrie 2016, în plină campanie electorală pentru alegerea președintelui Republicii Moldova. Fondator era Asociația Pentru Orhei, condusă de Ilona Șor, iar administrator – Alexandru Botnar.

Magazine pentru "coruperea alegătorilor"

Tot în campania electorală de atunci, candidata lui Ilan Shor, Inna Popenco, a fost exclusă din bătălia pentru prezidențiale pentru că a folosit în campanie bani nedeclarați la Comisia Electorală Centrală (CEC).

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Infracțiuni economice   Protecția consumatorilor   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati