Moldova Agroindbank contribuie la dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii și le premiază excel

shadow
Marţi, 27.11.2018 16:46   1468
Moldova Agroindbank a participat la Conferința internațională a IMM-urilor cu genericul „INDUSTRIA 4.0”, unde a premiat câștigătorii concursurilor naționale „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” și „IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”.

Noile provocări în dezvoltarea afacerilor și tranziția către noua revoluție industrială – sunt doar câteva subiecte abordate de peste 350 de antreprenori, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale la cea de a XI-a ediție a Conferinței internaționale a IMM-urilor cu genericul „INDUSTRIA 4.0”, organizată la 23 noiembrie a.c. de Ministerul Economiei și Infrastructurii, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Moldova Agroindbank a fost partener general al evenimentului, astfel exprimându-și o dată în plus susținerea constantă acordată dezvoltării antreprenoriatului din țara noastră la un nivel înalt de calitate prin servicii financiare și produse bancare moderne. 

„Acest eveniment a devenit o tradiție și o oportunitate să ne revedem în fiecare an.

Advertisement

Pornind de la rolul important al IMM-urilor pentru economia națională, apreciez eforturile pe care le depuneți în a crea și a gestiona afacerile acasă, în Republica Moldova. Peste 25 000 de întreprinderi micro, mici și mijlocii au ales să-și dezvolte businessurile împreună cu Moldova Agroindbank, iar aceasta ne onorează. Suntem alături de Dumnevoastră și vă susținem prin oferirea unei game de produse și servicii bancare optime afacerilor Dvs”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, la Conferința internațională a IMM-urilor. 

Evenimentul a culminat cu gala de premiere a câștigătorilor concursurilor naționale „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” și „IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, MAIB felicitându-le excelența și premiind companiile câștigătoare pentru modelul de succes de gestionare a afacerilor și exemplaritatea de a integra valorile de responsabilitate socială în dezvoltarea antreprenoriatului. 

Pelaghea Ţîpu, fondatoare a SC „Textile-Contact” SRL și câștigătoare a premiului pentru realizări în dezvoltarea comunității, a menționat: „Responsabilitatea socială este datoria noastră civică și morală, este valoarea pe care putem să o adăugăm în comunitatea în care ne desfășurăm afacerea. Am fost plăcut surprinși și onorați să primim o diploma de merit în acest sens, dar mai ales însoțită și de un premiu motivant din partea Moldova Agroindbank. Mulțumim ODIMM că este aproape de noi și MAIB pentru că în calitate de client beneficiez în fiecare zi de susținerea și încrederea băncii”.

Cu produsele și serviciile financiare ale Moldova Agroindbank aveți undă verde pentru afacerile Dvs!Oportunitati