Cine sunt primii agenți acreditați pentru a intermedia obținerea cetățeniei Moldovei pe bani

shadow
Luni, 04.02.2019 06:35   2392
Săptămâna trecută s-a anunțat că deja ar fi fost depuse solicitări de a obține cetățenia Republicii Moldova prin investiții. Cererile nu se depun direct, ci prin intermediul unui Agent.

Potrivit Jurnal TV, Sara Şor, soția controversatului primar de Orhei, Ilan Șor, împreună cu tatăl și fratele, s-ar număra printre primii cetățeni străini care au depus cereri pentru a obține cetățenia Republicii Moldova prin investiție.

Soția lui Şor, printre primii solicitanți

Liderul Partidului Şor a confirmat pe Facebook că soția sa intenționeaza să devina cetățean al Moldovei, dar a negat în privința altor rude ale acesteia.

Citiți și:

FMI: Cetățenia pe bani poate aduce milioane, dar ne poate băga în belele

„Soția mea iubește Moldova, se mândrește cu atitudinea pe care o are față de țară. Are dreptul moral și juridic, în calitate de soție a unui cetățean al Republicii Moldova, să pretindă la obținerea cetățeniei. […] Soția mea este o artistă vestită, independentă și o persoană înstărită. În cazul în care ea va dori să investească în țara noastră, în dezvoltarea sa, atunci o va face indiferent dacă va obține sau nu cetățenia moldovenească”, a scris Ilan Shor.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Prețuri și inflația   Legislația și reglementările  

Advertisement

Oportunitati