Inga Cravcenco: Clubul Fitness-One promovează conceptul de sănătate pentru întreaga familie

shadow
Vineri, 21.09.2018 07:31   2587
Cu ocazia aniversării clubului Fitness-One, directorul acestuia a povestit mai multe detalii interesante despre "viata de club".

Acest lucru poate fi interesant nu numai pentru adepții sportului, ci și pentru cei care, cel puțin ocazional, se ocupă de sănătatea lor. Printre nuanțe sunt și din cele despre care foarte puțini oameni știu și puțin se vorbește despre ele.

Despre vânzări și la rata de vizitare a clubului: Fiecare club de fitness este interesat să vândă cât mai multe carduri de club anuale posibil. Acesta este principalul venit și capacitatea de a menține clubul la un nivel adecvat. Dar, uneori, acest lucru duce la suprapopularea clubului în timpul orelor de vârf și, prin urmare, la “negativism” din partea vizitatorilor.  În cele din urmă, clubul își pierde  clientul, odată cu încheierea abonamentului. Un client obosit într-un an de  supraaglomerare la orele potrivite, pur și simplu nu dorește să reînnoiască abonamentul.

Prin urmare, măiestria activității managementului constă în capacitatea de a distribui povara asupra clubului și, în consecință, de numărul de carduri de club prelungite după primul an. Nouă ne reușește. Nu voi spune cum - este secretul nostru, dar proporția abonamentelor prelungite este de 65% - și aceasta este o cifră foarte mare. Cât ține de fluxul de clienți în orele de vârf, avem o anumită tehnologie la aplicarea căreia vizitatorii nu simt aglomerație. În rezultat, toți sunt mulțumiți! 

Cu privire la organizarea antrenamentelor: Cluburile atrag adesea clientii prin antrenamentele de grup. Uneori, ochii fug în toate părțile - unde să meargă astăzi. Dacă un vizitator ajunge la antrenamentul potrivit  într-o oră care-I este convenabilă - acest lucru este considerat un mare succes. 

Noi avem un know-how, bazat pe personalizarea clienților noștri, pentru cei care doresc ca clubul să se adapteze la programul său de vizite. Formarea antrenamentelor de grup are loc "de jos," și nu "de sus". Și acest lucru este foarte apreciat de clienții noștri permanenți.

Cu grijă pentru copii: Sălile de joacă pentru copii nu sunt o noutate. Am mers mai departe - chiar și pentru cei mai mici, în orice moment există un antrenor-animator. O atenție deosebită la detaliile și nevoile copiilor a fost atrasă chiar în timpul construirii clubului - avem o toaletă pentru copii amenajată pentru cei mai mici.

Advertisement

Credeți-mă, pe asemenea lucruri mici se construiește confortul pentru părinții care vin la antrenamente. 

Despre aparate și sarcinile de antrenament: Fiecare club este interesat ca vizitatorul să plătească suplimentar pentru antrenamente personale. Dar nu toată lumea, care a plătit abonamentul anual, este dispusă să plătească în plus pentru acest serviciu. Avem un secret cu care am ajuns la un echilibru în activitatea clienților noștri și a personalului nostru de formare. În cele din urmă, toți sunt mulțumiți și, cel mai important, forma fizică și starea de spirit sunt îmbunătățite! 

Iar pentru a îmbunătăți activitatea și pentru a diviza antrenamentele de forță și cele cardio, am amenajat aparatele necesare în săli diferite.  

La procedurile pe apă: Bineînțeles, asul unui club bun este zona SPA și piscina. În sectorul Botanica, unde locuiesc peste 160 de mii de oameni, există puține astfel de cluburi. Și avem cu ce ne mândri – bazin cu trei piste, saună finlandeză și baie turcească (hamam). O găleată rece pentru iubitorii de duș alternativ și un solariu pentru cei care se vor mai "smoliți”. Un plus mare pentru cei care doresc să se relaxeze - o cameră separată pentru masaj, dacă sauna și babinul nu sunt suficiente. Este o soluție reală, simplă și deloc scumpă. În general, se merită.

Bazinele, chiar și în multe hoteluri de 5 stele din întreaga lume, sunt dezinfectate cu clor. Acest lucru este deloc benefic pentru piele și păr. Fitness-One nu utilizează clor, ci o tehnologie modernă de dezinfectare dezvoltată în SUA. Aceasta este prezentată doar clienților noștri. Avem cu ce ne mândru, credeți-mă! 

Despre noutăți cu curățenie: Toată lumea vrea să se antreneze într-un clubul proaspăt deschis, când echipamentul încă mai miroase a nou, în vestiare este mobilier nou, iar apa dinbazin este curățată cu filtre noi. Dar chiar și după doi ani de activitate a Fitness-One este posibil să menținem efectul de noutate și să monitorizăm foarte atent curățenia în toate încăperile. Prin urmare, acest lucru este important nu numai pentru clienții noștri, este important pentru noi! 

Despre parcare și scări rulante: Internetul demult face mișto de cluburile sportive care au la intrare escalator, în special acest lucru este popular în SUA. Dar toate au o explicație. Același lucru este valabil și pentru mulți șoferi care încearcă să parcheze cât mai aproape de destinație. În orele de vârf, la foarte multe cluburi nu ai unde parca mașina. 

Datorită faptului că Fitness-One este amplasat în mijlocul complexului rezidențial Dragalina, clubul oferă clienților săi nu numai locuri de parcare la sol, ci și o parcare subterană. Chiar și în timpul orelor de vârf, puteți găsi un loc pentru mașină. Parcă e un nimic, dar ai cu o durere de cap mai puțin. 

La "clubbing": Însuși conceptul de "club" presupune o anumită comunitate închisă, chiar exclusivă. În unele nu poți intra  fără o invitație specială. Și acest lucru este în discordanță totală cu necesitatea comercială de a vinde cât mai multe abonamente posibil pentru a menține un nivel ridicat de deservire.

Ați observat că, clubul Fitness-One are doi ani și nu prea mulți oameni știu despre existența lui.  Acesta este unul dintre elementele "clubbing-ului" nostru - invităm doar oameni buni. Or,  fiecare om este bun!

Cu ocazia aniversării de doi ani, îi invităm pe toți doritorii să ne cunoască îndeaproape. Dacă locuiți sau lucrați la Botanica, Telecentru sau în satele din vecinătate, va fi comod să vizitați Fitness One. Vă garantăm acest lucru! 

Adresa noastra:
Municipiul Chișinău,
Str. Grenoble 259/16
(complexul rezidential Dragalina).
Tel .: 022-000-707
info@fitnessone.md
www.fitnessone.md Oportunitati