O rețea de magazine din România se extinde în Republica Moldova

shadow
Joi, 23.08.2018 05:57   4607
Rețeaua de magazine Casa Brutarilor și Belforno, controlată prin intermediul companiei Bake Expert de către antreprenorul Dragoș Şerb, va deschide în luna septembrie un magazin în Chișinău (Republica Moldova), marcând astfel ieșirea peste granițe.

„În luna septembrie vom deschide primul magazin din Republica Moldova, în Chișinău. Am pornit la drum cu un proiect ambițios, care cuprinde minimum cinci magazine până la sfârșitul anului și ulterior chiar o mică unitate de producție acolo“, a declarat pentru ZF Dragoș Şerb.

El a preluat în urmă cu doi ani rețeaua de magazine Casa Brutarilor și Belforno Fresh de la grupul austriac Goodmills, care a deținut în România fosta fabrică Titan.

Advertisement

Compania lui Dragoș Şerb a mai preluat și secția de specialități de pâine de la Goodmills.

El a fost director al magazinelor cu produse de panificație Casa Brutarilor și Belforno Fresh înainte de a le prelua. Înainte de a lucra pentru producătorul pâinii Titan, el a activat ca CEO în cadrul Natura SRL, companie deținută de Daniel Guzu, care are în portofoliu brandurile Ana are și Casa Panciu. De asemenea, el a lucrat și în cadrul producătorului de pâine VelPitar.

În prezent, rețeaua numără 34 de magazine, toate în București și are o cifră de afaceri de circa 9,2 milioane euro.

Citiți și:

Centenarul Unirii: De ce Moldova rămâne cu 30 de ani în urma României în dezvoltarea economicăOportunitati