„Lunch card de la MAIB” - avantajele tichetelor de masă electronice

shadow
Marţi, 21.08.2018 20:17   3323


Primii peste 700 de angajați a mai multor companii se bucură de avantajele tichetelor de masă electronice emise de Moldova Agroindbank.  

Deținătorii tichetelor de masă electronice efectuează deja cumpărături în cele 33 puncte de comercializare a produselor alimentare, rețeaua de magazine Linella din Chișinău, Bălți, Sângerei, Durlești și Cricova. În plus, cele mai mari rețele de supermarketuri și restaurante și-au anunțat disponibilitatea de a se alătura proiectului lansat de MAIB, astfel încât rețeaua de acceptare a tichetului de masă „Lunch Card de la MAIB” va fi în continuă creștere. 

În timp ce confortul și satisfacția clienților este primordială pentru Moldova Agroindbank, acestora li se oferă următoarele avantaje cu „Lunch Card de la MAIB”:

- Toate tichetele de masă electronice sunt dotate cu tehnologia contactless fapt  ce permite efectuarea plăților pentru produsele alimentare doar printr-o simplă atingere a cardului de POS-terminal.

Advertisement

- Absolut fiecare leu (restul din fiecare cumpărătură) poate fi utilizat la efectuarea plăților pentru produse alimentare, comparativ cu tichetele de masă emise pe suport de hârtie.

- Banii transferați pot fi utilizați pentru achitarea unei sau mai multor cumpărături.

- Banii transferați pot fi cumulați până la 6 luni de zile și utilizați pentru procurarea produselor alimentare.

- Fiecare tranzacție efectuată cu „Lunch card de la MAIB”poate fi monitorizată prin internet-banking, mobile-banking și la bancomatele băncii.

- Soldul contului de card poate fi verificat gratuit prin internet-banking, mobile-banking și la bancomatele băncii.

Reamintim că BC “Moldova Agroindbank” SA a obținut licența pentru emiterea tichetelor de masă  pe suport electronic. Astfel, MAIB a devenit prima bancă, dar și prima companie autohtonă, care oferă angajatorilor un instrument comod ce le va permite să ofere beneficii extra-salariale angajaților.

Conform Legii privind tichetele de masă, companiile pot acorda angajaților tichete de masă în valoare de până la 45 lei pentru fiecare zi lucrătoare, sumele nefiind supuse taxării nici pentru angajatori și nici pentru angajați.

Informații suplimentare cu privire la „Lunch Card de la MAIB” atât pentru deținătorii de tichete de masă pe suport electronic cât și pentru angajatori pot fi obținute la serviciul Call Center la numărul de telefon 022 268 999. 

Lista magazinelor Linella care acceptă „Lunch Card de la MAIB” poate fi consultată aici. Locațiile comerciale, cât și casele acestora care acceptă tichetele electronice de masă „Lunch Card de la MAIB” sunt identificate prin prezenta stickerului informativ care poate fi vizualizat mai jos.Oportunitati