„Moșia lui Filat”, scoasă la mezat

shadow
Vineri, 20.07.2018 08:31   11985
Lichidatorul companiei Caravita Co SRL (fondată în anul 2011 de Sanda Filat și apoi ajunsă în proprietatea nepotului lui Vlad Filat, Vladimir Rusu), anunță pentru 6 august 2018, licitația „cu strigare” de comercializare a bunurilor acestui agent economic.

Averea scoasă la mezat este una impresionantă și ca mărime și ca valoare, fiind evaluată la circa 300 de milioane lei.

Astfel la licitație sunt expuse 77 de unități de transport: de la automobile la autotractoare, remorci, semănătoare și stropitoare, evaluate de la un preț de până la 10.000 de lei la circa un milion de lei.

Citiți și:

Cum celebra Caravita a încercat să fie amnistiată

Se vând și numeroase imobile din comuna Zolotievca, Anenii Noi, comuna Pervomaisc, Căușeni, comuna Solonceni, Rezina etc.

Cel mai de preț imobil este un complex de recepție, curățare, uscare și depozitare a cerealor cu capacitatea de 40.000 tone (prima etapă de construcție) nefinalizat, aflat în satul Constantinovca, Căușeni, care se vinde la pachet cu o casă de locuit și un lot de 37 de ari. Totul la un preț de aproape 87 milioane lei.

Totodată sunt expuse la vânzare circa 510 hectare de terenuri agricole în valoare de peste 52 de milioane lei, amplasate în special în Zolotievca, Anenii Noi, dar și la Rezina, Căușeni, Criuleni și Ştefan Vodă.

La fel se vând și livezile de pruni și nuci ale firmei Caravita Co.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Litigii comerciale   Infracțiuni economice   Agricultura și vinificația   Piața funciară  

Advertisement

Oportunitati