Creditele de consum de la MAIB îți prelungesc vacanța

shadow
Marţi, 03.07.2018 11:37   1335
Vara aceasta, Moldova Agroindbank îți prelungește vacanța. Ia un credit de consum de la MAIB și ai toate șansele să te bucuri de o vacanță de poveste sau să câștigi cadouri valoroase.

5 citybreak-uri a câte 700 euro și 50 certificate-cadou în valoare de 1000 lei fiecare sunt puse la bătaie în cadrul campaniei promoționale „MAIB îți prelungește vacanța”, care se va desfășura din 2 iulie până la 31 august. 

Tot ce trebuie să faci e să contractezi un credit de consum - „Multiopțional”, „Overdraft”, card de credit sau creditul pentru finanțarea cheltuielilor personale - și vei fi automat înscris în campania promoțională.

Advertisement

Devenind câștigătorul unui citybreak, ai posibilitatea să-ți alegi singur destinația călătoriei în perioada 15 septembrie-31 decembrie, iar MAIB îți va asigura cazarea la hotel și biletele avia. 

Certificatele-cadou se vor acorda în două etape prin tragere la sorți, prima etapă urmând să aibă loc pe 3 august pentru primii 25 de câștigători, iar a doua pe 5 septembrie. Extragerea pachetelor turistice, la fel, va avea loc pe 5 septembrie. 

Profită de cele mai convenabile condiții la creditele de consum de la MAIB și umpleți vara cu momente de neuitat. 

Pentru mai multe detalii, accesează programul campaniei sau apelează la serviciul Call Centre – 022 268 999. Oportunitati