Moldova Agroindbank – prima bancă autorizată să emită tichete de masă electronice

shadow
Marţi, 12.06.2018 13:33   2124
BC “Moldova Agroindbank” SA a obținut licența pentru emiterea tichetelor de masă pe suport electronic. Astfel, MAIB a devenit prima bancă, dar și prima companie autohtonă, care oferă angajatorilor un instrument comod ce le va permite să ofere beneficii extrasalariale angajaților.

Tichetul de masă de la MAIB are proprietățile unui card contactless și  a fost elaborat ținând cont de interesele angajatorilor de a îmbunătăți imaginea companiei, de a oferi un plus de motivație angajaților și de a le spori loialitatea, fără a suporta cheltuieli fiscale. Mai mult ca atât, soluția oferită de MAIB le va permite să gestioneze acest proces la un nivel maxim de siguranță și corectitudine, cu costuri cât mai reduse.

Pentru confortul angajaților deținători ai cardurilor de masă, Moldova Agroindbank va pune la dispoziție o rețea vastă de comercianți, precum și posibilitatea de a-și verifica soldul contului prin intermediul canalelor de deservire la distanță.

Advertisement

Cele mai mari rețele de supermarketuri și restaurante și-au anunțat disponibilitatea de a se alătura proiectului lansat de MAIB, aceasta urmând să fie extinsă pentru a corespunde intereselor tuturor deținătorilor de tichete de masă  electronice.

Conform Legii privind tichetele de masă, companiile pot acorda angajaților tichete de masă în valoare de până la 45 lei pentru fiecare zi lucrătoare, sumele nefiind supuse taxării nici pentru angajatori și nici pentru angajați.

Cu o cotă de piață de aproximativ 30%, Moldova Agroindbank deține cel mai vast portofoliu de persoane juridice și fizice și cele mai inovative soluții financiare pentru a corespunde nivelului așteptărilor clienților săi.  

Pentru detalii suplimentare, apelați serviciul Call Center la numărul de telefon 022 268 999.Oportunitati