Va începe a doua zi după alegeri. Compania ce a făcut parcări, se bagă în canalizarea din Chișinău

shadow
Duminică, 20.05.2018 11:00   2621
Furnizorul de apă din Capitală SA „Apă-Canal Chișinău”, anunță că luni, 21 mai, va da startul lucrările de reabilitare a șapte km din rețele de canalizare din capitală. Lucrările vor fi efectuate de o companie ce anterior a s-a ocupat de amenajarea mai multor curți din Chișinău și crearea câtorva mii de locuri de parcare.

Până la sfârșitul acestei veri, furnizorul de apă preconizează să modernizeze 13 secțiuni de rețele în zona urbană și a branșamentelor existente (deversoare) în partea centrală a municipiului Chișinău, conducte cu diametrul între 110 mm - 500 mm, se arată într-un comunicat de presă al întreprinderii.

Unde vor fi efectuate lucrările

Astfel, începând cu ziua de luni, 21 mai 2018, vor demara lucrările în paralel la primele două secțiuni. Prima secțiune cuprinde reabilitarea colectorului menajer-fecaloid din strada Sfatul Țării, în perimetrul străzilor Alexandru cel Bun și Sf. Andrei și la intersecția străzilor I. Doncev și I. Pruncul.

Cea de-a doua secțiune ce urmează a fi reabilitată cuprinde înlocuirea colectorului din strada Sfatul Țării, în perimetrul străzilor Anton Corobceanu și București.

Citiți și:

Miracol? Cum una dintre cele mai mari companii din Chișinău a evitat falimentul

Pe 6 iunie, vor începe lucrările de reabilitare a colectorului menajer-fecaloid din strada București, în perimetrul străzilor A.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Litigii comerciale   Construcții și imobiliare   Achiziții publice și licitații   Gestionarea banilor publici  

Advertisement

Oportunitati