T2C de la MAIB – remiteri de bani direct pe cardul bancar

shadow
Joi, 17.05.2018 12:46   1949
BC „Moldova Agroindbank” SA a lansat serviciul T2C (Transfer to Card), care oferă posibilitate clienților de a direcționa remiterile de bani direct pe card, fără a trece pe la bancă.

T2C de la MAIB economisește timpul beneficiarilor de remiteri de bani, oferindu-le posibilitatea de a transfera ușor banii direct pe cardul propriu, fără mari eforturi.

Serviciul poate fi accesat de pe un dispozitiv conectat la Internet, cunoscând codul unic de identificare al remiterii de bani, numărul cardului bancar și codul personal de identificare (IDNP).

Dacă datele introduse sunt corecte, sistemul va genera o parolă de unică folosință, care va fi expediată la numărul de telefon al beneficiarului.

Advertisement

În cazul în care valuta remiterii diferă de valuta cardului bancar al beneficiarului, mijloacele bănești vor fi convertite în valuta cardului de plată al beneficiarului.

Serviciul T2C este realizat în parteneriat cu Sistemele de remiteri de bani Unistream, Contact și Ria și poate fi accesat pe  pagina t2c.maib.md.

Avantajele și condițiile de utilizare ale serviciului Transfer2Card de la MAIB sunt disponibile aiciOportunitati