Un nou șef la Agenția Proprietății Publice

shadow
Miercuri, 16.05.2018 17:59   1640
Vladimir Baldovici, inginer de profesie, fost ministru al Construcțiilor și Dezvoltării Teritoriului, a fost numit în cadrul ședinței Guvernului, în funcția de director al Agenției Proprietăți Publice (APP).

În cadrul ședinței, Prim-ministrul Pavel Filip a specificat că Vladimir Baldovici are o experiență de peste 20 de ani în administrarea sectorului public.

„Ne dorim o îmbunătățire a activității instituțiilor subordonate statului, de aceea vă dorim succes în realizarea tuturor programelor propuse", a spus Filip.

Baldovici este director general al companiei Stayer din Chișinău, care a construit acum zece ani, actualul sediu al Partidului Democrat.

Citiți și:

Cine este proprietarul și cât valorează noul sediu al Partidului Democrat

El a fost ministru al Construcției și Dezvoltării Teritoriilor, în perioada martie 2008 – septembrie 2009.

Advertisement

Anterior el a deținut funcția de director general al Agenției Construcții și Dezvoltarea Teritoriului.

În perioada când era ministru, Baldovici a favorizat compania Stayer dar și o altă companie aflliată, a cărui asociat și director a fost, iar ele au realizat activități de restaurare și construcție a mai multor obiective importante din Republica Moldova.

Vladimir Baldovici s-a născut pe 23 aprilie 1967 în satul Nemțeni din raionul Hîncești. A urmat în perioada 1984-1990 cursurile Facultății de Construcții Industriale și Civile din cadrul Institutului Politehnic „Serghei Lazo” din Chișinău, obținând calificarea de inginer constructor. 

Noul șef al APP este căsătorit și are trei copii. Este asociat împreună cu soția sa la câteva firme de construcții.

De notat că Agenției Proprietăți Publice nu are director general de un an și ceva, după numirea lui Tudor Copaci în funcția de director la ANRE.Oportunitati