MAIB este cea mai bună bancă din Moldova

shadow
Marţi, 08.05.2018 16:42   1412
BC „Moldova Agroindbank” SA a fost desemnată „Cea mai bună bancă din Moldova” în anul 2018. Titlul a fost reconfirmat de prestigioasa revista internațională „Global Banking&Finance Review” la scurt timp după ce influenta revistă „Global Finance” a conferit același titlu liderului pieței bancare autohtone.

Evaluarea a fost efectuată în baza opiniilor experților revistei „Global Banking & Finance Review”, profesioniștilor independenți, precum și a publicului cititor. Pentru concluziile finale, juriul a luat în considerare indicii de performanță ai băncilor, inclusiv active, credite, depozite, rețeaua de distribuție, diversitatea și accesibilitatea produselor și serviciilor.

Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al băncii, a menționat în context: "Suntem mândri de faptul că Moldova Agroindbank a obținut această distincție prestigioasă al șaselea an consecutiv.

Advertisement

Acest fapt vine să confirme poziționarea fermă a instituției drept lider incontestabil al pieței bancare din Republica Moldova, durabilitatea  proceselor desfășurate de bancă, importanța MAIB pentru dezvoltarea economică a țării, precum și încrederea partenerilor în banca pe care am onoarea să o conduc."

Moldova Agroindbank este liderul sistemului bancar național, deținând o cotă de piață de aproximativ 30% la cei mai importanți indicatori de performanță.  Rezultatele înregistrate de MAIB se datorează viziunii împărtășite de întreaga echipă, strategiei de dezvoltare bine gândite, managementului de înaltă performanță, culturii de guvernanță corporativă implementată consecvent, nivelului înalt de responsabilitate socială.

Pe parcursul celor 27 de ani de activitate, performanțele instituției au fost recunoscute de instituții și publicații specializate de talie internațională, care au nominalizat MAIB drept "Cea mai bună bancă din Moldova". Oportunitati