Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte
 • Franzeluța SA organizează adunarea extraordinară a acționarilor pe 25 mai.
 • Rusia
  În perioada 24-26 mai la St.Petersburg are loc Forumul Economic Mondial.
 • Pe 28 mai IDIS Viitorul organizează o masă rotundă pe tema impactului comerțului, energeticii, migrației și securității asupra Parteneriatului Estic.
 • În perioada 29-30 mai are loc evenimentul Moldova Automotive Days 2018, cu participarea companiilor din Germania și Austria.
 • Bruxelles, Belgia
  O delegație din Moldova participă la Adunarea Generală a EU4Business în perioada 20-21 iunie 2018.
 • Pe 25-26 iunie 2018 la centrul Moldexpo din Chișinău are loc festivalul gratarului ”BBQ Fest”.
 • Pentru anul 2018 Banca Națională a Moldovei a prognozat o creștere economică de 3,5% și o inflație de 3,7%.

Demisii și numiri în lanț în administrația Capitalei

1
 • Foto: arhiva
Joi, 19.04.2018 11:06   833
Primăria municipiului Chișinău a anunțat că de la începutul lunii aprilie au fost operate mai multe modificări în structura de personal a instituției, fiind demiși mai mulți șefi.

Începând cu data de 4 aprilie 2018, Olga Ursu a fost numită în funcția de șef al Direcției generale finanțe, în urma concursului organizat în acest sens. Anterior Olga Ursu a fost consiliera primarului general interimar Silvia Radu.

Din 5 aprilie 2018, șef al Direcției autorizare și disciplină în construcții, în urma concursului public organizat pentru funcția respectivă a fost numit Oleg Maevschi. Anterior acesta a fost specialist principal în cadrul Direcției Generale Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare a activat în secția control urban în teritoriu pe sectorul Ciocana din Chișinău.

De pe 10 aprilie, în funcția de șef interimar al întreprinderii municipale „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a fost numit Serghei Carp. În același timp, din 6 aprilie în funcția de director interimar al ÎM „Parcul Urban de Autobuze” este numit Vitalie Copaci, actualul director tehnic al întreprinderii.

Ambele persoane au fost numite până la organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante.

De asemenea, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției publice vacante, Rodica Guțu va asigura interimatul funcției de șef al Direcției generale educație, tineret și sport, iar Viorica Negrei a revenit în funcția deținută anterior, de șef adjunct al Direcției generale.

Din 11 aprilie și până la desemnarea câștigătorului concursului pentru ocuparea funcției respective, interimatul de șef al Direcției generale locativ-comunale și amenajare este asigurat de Ghenadie Dubița. În acest sens, Petru Gontea și-a prezentat demisia din funcția deținută în cadrul Direcției.

În același timp, Lucia Caciuc a fost detașată în funcția de șef interimar al Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției publice vacante.

Şeful Direcției pentru colectarea impozitelor și taxelor locale, Gheorghe Gasnaș, a fost eliberat din funcție, în legătură cu transferarea sa în cadrul Serviciului Fiscal de Stat, iar Cristina Vizitiu a fost numită în funcția de șef adjunct al Direcției respective.

Din 11 aprilie, interimatul funcției de pretor al sectorului Ciocana este asigurat de secretarul Preturii, Sinilga Şcolnic, pentru o perioadă de două luni.

Iar din 13 aprilie 2018, Ana Culev a fost eliberată din funcția de șef al Direcției cultură a Primăriei municipiului Chișinău.print Imprima in format A4 Salvează în PDF

Teme: Legislația și reglementările   Proprietari și manageri   Piața muncii  
Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.
close