Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte
 • Franzeluța SA organizează adunarea extraordinară a acționarilor pe 25 mai.
 • Rusia
  În perioada 24-26 mai la St.Petersburg are loc Forumul Economic Mondial.
 • Pe 28 mai IDIS Viitorul organizează o masă rotundă pe tema impactului comerțului, energeticii, migrației și securității asupra Parteneriatului Estic.
 • În perioada 29-30 mai are loc evenimentul Moldova Automotive Days 2018, cu participarea companiilor din Germania și Austria.
 • Bruxelles, Belgia
  O delegație din Moldova participă la Adunarea Generală a EU4Business în perioada 20-21 iunie 2018.
 • Pe 25-26 iunie 2018 la centrul Moldexpo din Chișinău are loc festivalul gratarului ”BBQ Fest”.
 • Pentru anul 2018 Banca Națională a Moldovei a prognozat o creștere economică de 3,5% și o inflație de 3,7%.

Ce salariu are moldoveanul ce conduce cea mai mare companie de telecomunicații cu capital românesc

1
 • Serghei Bulgac, 16 mai 2017, lansarea listării grupului Digi la Bursa de Valori de la Bucureşti
  Foto: YouTube.com
Luni, 02.04.2018 06:22   3635
Serghei Bulgac, directorul general (Chief Executive Officer) al companiilor Digi Communications NV și al RCS&RDS SA, a avut în anul 2017 un salariu brut de 193.000 de euro de la Digi cât și din alte funcții din cadrul grupului, echivalentul a 16.000 de euro brut lunar.

În plus acesta a primit beneficii sub formă de opțiuni privind acțiunile (stock options) de 1,9 milioane euro, potrivit raportului anual al grupului Digi, citat de zf.ro.

„Opțiunile acordate membrilor executivi ai Consiliului Societății pentru anul 2017 includ criterii de performanță legată de (i) închiderea cu succes a IPO-ului și admiterea la tranzacționare a acțiunilor; (ii) durata de angajare în companie; (iii) creștere EBITDA și RGU. La data exercitării, planul se va deconta în acțiuni, fără niciun cost din partea membrilor executivi ai Consiliului Societății”, se arată în raportul anual..

Cine este Serghei Bulgac

Serghei Bulgac, are 41 de ani, este originar din Republica Moldova și a obținut cetățenie românească în anii când făcea studii la Academia de Studii Economice din București.

El are background financiar, anterior făcând parte din echipa Epic, unul dintre cele două fonduri de investiții (celălalt este Quadrant) care dețin acțiuni la RCS&RDS. Bulgac a mai lucrat și la compania de brokeraj Eastbrokers și a urmat cursurile programului de MBA INSEAD.

Din mai 2015, Serghei Bulgac este CEO al RCS&RDS, o afacere ce a ajuns, în 2017, la peste 916 milioane de euro. Grupul de comunicații este controlat de milionarul Zoltan Teszari din Oradea (supranumit “miliardarul invizibil”) și are operațiuni în România, Ungaria, Spania și Italia.

În mai 2017 Digi Comunications a fost autoarea celei mai mari listări privată din istoria Bursei de Valori de la București (BVB). Listarea a fost urmată de un scandal, după ce s-a anunțat că Serghei Bulgac este urmărit penal în calitatea de suspect în legătură cu săvârșirea infracțuiunii de spălare de bani la meciurile de fotbal într-un dosar la Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din România.

Citiți și:

Moldoveanul ce administrează cea mai mare companie de telecomunicații cu capital românescprint Imprima in format A4 Salvează în PDF

Teme: Bursa și tranzacții   Proprietari și manageri   Tehnologii informaționale   Comunicațiile  
Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.
close