O companie specializată în producerea de sucuri și conserve va construi apartamente pentru salvatori

shadow
Marţi, 27.03.2018 05:40   3182
De Ziua Salvatorului pe 5 aprilie 2018, pe strada Gheorghe Asachi 69/2 din municipiul Chișinău va fi pusă prima piatră de temelie la viitorul bloc locativ cu apartamente de serviciu pentru angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI (IGSU), fostul DSE.

Potrivit unui anunț repetat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma unui concurs privind realizarea proiectul de parteneriat public – privat de construcție a unui complex locativ cu locuințe de serviciu, compania Promilton SRL a acumulat cel mai mare punctaj și respectiv este selectat câștigător.

Cu 12 apartamente mai mult

Inițial IGSU a anunțat despre desemnarea câștigătorului încă pe 1 februarie 2018, doar că atunci la ședința cu investitorul a participat doar conducerea Inspectoratului.

Citiți și:

Un nou mega-proiect imobiliar de 3.000 de apartamente în Chișinău 

Peste o lună și jumătate, pe 19 martie 2018 a mai avut loc o ședință solemnă la Salvatori, în cadrul căreia au fost înmânate și contractele semnate în cadrul parteneriatului. De astă dată și cu participarea ministrului Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Acesta a menționat că ministerul nu a avut niciodată apartamente de serviciu pentru angajați, iar acest proiect este un bun exemplu pentru mulți. 

În plus primele 7 apartamente urmează să fie oferite deja de Ziua Salvatorului, în blocuri deja edificate, iar beneficiarii acestora se vor putea bucura de spații de locuit chiar începând cu luna aprilie.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Construcții și imobiliare   Achiziții publice și licitații   Gestionarea banilor publici  

Advertisement

Oportunitati