MEI și MIEPO invită la Forumul de Afaceri Moldo-Emiratez

shadow
Luni, 26.03.2018 13:19   3097
Ministerul Economiei și Infrastructurii și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită agenții economici autohtoni, interesați de piața Emiratelor Arabe Unite, să participe la Forumul de Afaceri Moldo-Emiratez

Evenimentul va avea loc în perioada 9-10 mai 2018, în Dubai. Evenimentul este organizat în conformitate cu prioritățile strategice trasate de Guvernul Republicii Moldova pentru anul 2018: dezvoltarea climatului de afaceri, promovarea produselor și producătorilor autohtoni, diversificarea piețelor de export și atragerea investițiilor străine în economie.

Emiratele Arabe Unite sunt o piață cu potențial ce urmează a fi valorificat atât pentru exportul produselor autohtone, cât și în calitate de sursă de investiții străine. În acest sens, au fost încheiate deja acorduri în domeniul promovării și protejării reciproce a investițiilor, în domeniul evitării dublei impuneri, precum și prevenirii evaziunii fiscale cu privire la impozitele de venit.

Advertisement

Agenda Forumului Moldo-Emiratez include sesiuni de prezentare a oportunităților investiționale și schimburilor comerciale, discuții bilaterale, vizite de studiu la asociații de afaceri, companii, zone economice libere și parcuri industriale. De asemenea, vor fi discutate subiecte de o importanță majoră, precum Acordul de Liber Schimb, liberalizarea regimului de vize, deschiderea căilor aeriene directe.

Instituția responsabilă de organizarea Forumului de afaceri este MIEPO.

Companiile interesate de vizita de afaceri în Emiratele Arabe Unite pot afla mai multe informații la numărul de telefon (022) 27 36 54 sau la adresa de e-mail office@miepo.md.

Pentru înregistrare vă rugăm să accesați link-ul de mai jos: 

ÎNREGISTRAREOportunitati