Confort + siguranță + avantaje financiare = Cardul de credit de la MAIB

shadow
Sâmbătă, 24.03.2018 10:34   2109
Trăim într-un secol al vitezei, când rapiditatea deciziilor și necesitatea de a răspunde cu promptitudine unor situații neprevăzute, asigurându-ne, în același timp, un nivel suficient de confort și siguranță, sunt aspecte intrinsece ale rutinei cotidiene.

Și pentru că foarte multe se axează pe bani, realizezi că nu poți să fii independent cu o singură sursă de venit și începi să cauți și alte soluții. Evident, cele mai multe posibilități de finanțare le găsești la bănci. 

Cei care au făcut deja acest pas, alegându-se cu un card de credit de la Moldova Agroindbank, s-au convins că prezența unui astfel de instrument comod de plată le asigură cel puțin flexibilitate în luarea unor decizii privind cumpărăturile și o doză mai înaltă de încredere în ziua de mâine.  De ce? Pentru că ai un "portmoneu" de rezervă, un "back-up" pe care poți conta în orice moment și care îți pune la dispoziție o multitudine de beneficii conexe. 

Unul din aceste beneficii constă în faptul că ai acces la mijloace financiare ori de câte ori ai nevoie și știi că poți să te bazezi pe el în situații neprevăzute. Or, în zilele noastre acestea nu sunt nici pe departe o raritate. Din acest considerent, cardul de credit nu este doar un instrument avantajos de plată, dar și o modalitate de a beneficia de un plus de calm și siguranță.   

Cardul de credit vine la pachet cu momente de bucurie pentru tine și cei dragi.

Advertisement

Să admitem că ți-ai planificat vacanța pe care îți dorești să o petreci așa cum ai visat întotdeauna, fără a fi nevoit să calculezi fiecare bănuț și fără a le refuza celor dragi  micile bucurii pe care și le doresc. În astfel de momente, cardul de credit este indispensabil nu atât pentru resursele financiare pe care ți le asigură imediat, cât pentru amintirile și emoțiile de neprețuit pe care le aduni, inclusiv datorită acestui instrument de plată. 

Moldova Agroindbank, pe lângă varietatea beneficiilor (care nu se opresc la cele menționate mai sus), mai oferă și multe avantaje financiare care reprezintă un atu considerabil la luarea deciziei. 

Pe lângă rata dobânzii avantajoasă (11%), MAIB îți oferă o perioadă de grație de până la 60 de zile la plata dobânzii. Aceasta înseamnă că dacă asiguri o evaluare corectă a posibilităților tale și o gestionare înțeleaptă a banilor, îi împrumuți de la MAIB fără a plăti dobânda, iar achitările fără numerar la comercianți sau online te scutesc de comisionul de extragere. 

Dacă totuși, nu te-ai încadrat în aceste 60 de zile, atunci achiți dobânda doar pentru suma folosită și doar pentru perioada în care ai utilizat creditul. În plus, poți restitui oricând, parțial sau în totalitate, suma creditului utilizat și îl poți reutiliza atunci când vei avea nevoie de bani. Astfel te alegi cu o linie creditară pe un termen de 3 ani și cu posibilitatea de reînnoire automată. 

Mai mult ca atât, achitând cu cardul de credit de la MAIB poți beneficia de cash-back în cadrul programului Pay&Save, iar pentru cardul de credit AMEX ai cash-back garantat de 1% din sumă. În același timp, absolut orice tranzacție îți va fi asigurată printr-un filtru în plus - 3D Secure de la MAB. 

Având cardul de credit de la MAIB, vei fi pregătit pentru orice surpriză a vieții! Mai multe detalii la un Click distanță!

Mai multe informații aici: https://www.maib.md/ro/carduri-de-credit-fizice/Oportunitati