Gigantul german Lufthansa introduce o nouă rută, din Chișinău spre Frankfurt

shadow
Marţi, 06.03.2018 04:56   1959
Începând cu 25 martie, cea mai mare companie aeriană germană și din Europa, Lufthansa va oferi o conexiune zilnică de la Chișinău la Frankfurt.

Anterior, Lufthansa oferea conexiuni între Chișinău și München, iar acum, conform noului orar de vară 2018, vor fi operate zboruri directe către Frankfurt.

Potrvit unui comunicat al companiei, pasagerii vor avea acum șansa să zboare direct către cel mai mare Hub Lufthansa, ceea ce le va permite conexiunea cu circa 300 de destinații în mai mult de 100 de țări. Astfel noul orar pentru 2018 include acum și conexiunea zilnică Chișinău-Frankfurt.

De asemenea, Austrian Airlines își va mări numărul de zboruri directe între capitala austriacă și cea a Republicii Moldova, de la 7 la 11 zboruri pe săptămână.

„Suntem foarte bucuroși și așteptăm cu nerăbdare să le oferim, în această primăvară, și mai multe conexiuni clienților noștri din Moldova. Pasagerii noștri care călătoresc din Chișinău vor putea acum să ia zboruri cu conexiune din cel mai mare Hub Lufthansa în Frankfurt cu Airbus 319, ceea ce le va permite să călătorească mai frecvent și către alte destinații în toată lumea, precum New York, Paris, Berlin, Barcelona, Bangkok, Nice, Shanghai, Toronto, Washington și Stockholm.Suntem bucuroși și abia așteptăm să oferim călătorilor moldoveni cele mai bune experiențe de zbor din această clasă.

Advertisement

În prezent, FlyNet planifică și urmează să se lanseze pe toată linia familiei de avioane A320, lucru care le va permite pasagerilor conexiune continuă la internet la bordul aeronavei. Prin lansarea acestor zboruri adiționale, Grupul Lufthansa își reconfirmă poziția sa în Republica Moldova, operând 18 curse pe săptămână, de la Chișinău spre întreaga lume, prin Frankfurt și Viena, zboruri efectuate prin liniile aeriene de clasa premium Lufthansa și Austrian Airlines”, a declarat Antonio Tassone, director general al Lufthansa Group Romania și Moldova: 

Lufthansa este prima linie aeriană din Europa căreia i-au fost acordate 5 stele de calitate conform evaluării Skytrax. Pentru a celebra aniversarea a 100 de ani a simbolului mărcii, cocorul, Lufthansa a lansat recent un design înnoit al mărcii, inclusiv a schemei de vopsire a aeronavei.

De notat că în prezent pe ruta Chișinău-Frankfurt efectuează zboruri de șase ori pe săptămână, cu excepția zilei de joi, compania Air Moldova

În 2016 peste 2% din călătorii din Aeroportul Chișinău au ales destinația Frankfurt, aceasta fiind una dintre cele mai populare rute.Oportunitati