Alege MAIB – Culege recolte!

shadow
Joi, 15.02.2018 12:48   1589
Marea bătălie pentru recoltă începe acum, iar BC „Moldova Agroindbank” S.A. propune o soluție financiară agricultorilor care întâmpină dificultăți în procesul de demarare a campaniei agricole de primăvară.

Astfel, MAIB lansează campania promoțională „Creditele agro te răsplătesc cu recoltă!”, oferind producătorilor agricoli, prompt și în timp util, mijloace financiare pentru acoperirea nevoilor aferente activității curente.

Suma maximă a creditului ce poate fi acordată de Moldova Agroindbank fără gaj sigur a fost majorată până la 700 mii lei. Împrumutul este asigurat cu gajul roadei viitoare, iar resursele financiare urmează a fi rambursate în cel mult 18 luni. De finanțare pot beneficia microîntreprinderile, întreprinderile mici, întreprinderile din business-ul mijlociu, gospodăriile țărănești și întreprinderile individuale care activează în sectorul agricol. 

Producătorii agricoli pot obține resurse financiare pentru completarea și finanțarea capitalului circulant, inclusiv pregătirea solului, semințelor, furajului, întreținerea roadei, creșterea și îngrășarea animalelor, păsărilor, primirea și prelucrarea producției, recoltarea roadei, pentru investiții în procurarea mecanismelor, mijloacelor de transport, echipamentelor și altor active legate de afacere, construcția, procurarea sau reparația spațiilor aferente afacerii.

Advertisement

Pentru a depune cererile și a accesa capitalul necesar campaniei agricole de primăvară, agricultorii au la dispoziție toată rețeaua de filiale MAIB.

Campania promoțională „Creditele agro te răsplătesc cu recoltă!” se va desfășura până la data de 31 mai 2018.

Pentru informații suplimentare despre oferta de creditare, apelați Call Center: (022) 268 999 sau accesați pagina WEB a băncii: www.maib.md.Oportunitati