Serghei Cebotari, numit “Omul Anului 2017” de revista VIP Magazin

shadow
Marţi, 13.02.2018 11:42   1161
Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al BC “Moldova Agroindbank” S.A. a fost desemnat “Omul Anului 2017”, categoria “Management”.

Gala de decernare a premiilor, organizată anual de revista VIP Magazin, a avut loc pe 9 februarie 2018, întrunind oameni de afaceri, manageri de top, interpreți, reprezentanți ai societății civile și mass-media.

Organizatorii evenimentului au menționat că sub conducerea fermă și coerentă a domnului Serghei Cebotari, Moldova Agroindbank s-a impus drept un pilon strategic al dezvoltării Republicii Moldova, un partener de încredere atât al sectorului privat, cât și al celui public.  

Președintele Comitetului de Conducere al MAIB și-a exprimat recunoștința pentru premiul acordat, menționând: „Primirea acestui premiu este o onoare pentru mine și pentru Moldova Agroindbank.

Advertisement

Consider că „Omul Anului” este o recunoaștere a rezultatelor și contribuției MAIB la dezvoltarea economică și socială a țării, rezultate care se datorează eforturilor întregii echipe de management a băncii.  Profesionalismul, integritatea, responsabilitatea și performanța reprezintă valorile de bază ale echipei MAIB și sunt parte integrantă a reușitelor înregistrate an de an de Moldova Agroindbank - liderul sistemului bancar din Republica Moldova.”

Premiile au fost acordate pentru categoriile: management, business, societate, mass-media și cultură. Lista nominalizărilor a fost înaintată de redacția revistei, criteriile de apreciere fiind influența, puterea financiară, succesul și notorietatea. Rezultatele finale au fost stabilite în baza votingului online și a consiliului de experți.

Concursul “Omul Anului” este organizat anual de către revista VIP Magazin, partenerul general al evenimentului fiind Moldova Agroindbank.Oportunitati