Cum arată drumul spre portul Giurgiulești. Gropi și nici urmă de șosea europeană [SONDAJ]

shadow
Duminică, 11.02.2018 06:19   1883
Aflat în vizită de documentare în Portul Internațional Liber Giurgiulești, Chiril Gaburici a inspectat și tronsoanele de pe traseul Chișinău-Giurgiulești, reabilitarea cărora bate pasul pe loc de șase ani și costă sute de milioane de lei.

Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii reabilitarea tronsoanelor de pe traseul Chișinău-Giurgiulești, urmează a fi demarată în acest an.

”Trebuie să creăm condiții favorabile pentru dezvoltarea afacerilor atât pentru agenții economici care își desfășoară activitatea în Zona economică liberă Giurgiulești, cât și pentru cei care vor veni să investească aici. Este important să dezvoltăm infrastructura și să devenim competitivi în domeniu”, a declarat Chiril Gaburici.

Potrivit ministrului e vorba de infrastructura drumurilor, a căii ferate și a căilor de acces la portul Giurgiulești, infrastructură care așteaptă de ani de zile să fie modernizată.

Citiți și:

Compania „regelui asfaltului” din România întârzie reabilitarea drumurilor din Moldova

Contractul pentru reabilitarea drumului M3 Chișinău-Giurgiulești, secțiunile km 96-km 122 și km 122- km 151, în valoare de 32,9 milioane euro, a fost parafat în iunie 2012 cu firma Pa&Co International din România, controlată de omul de afaceri român Costel Cășuneanu.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Infracțiuni economice   Transport și turism   Construcții și imobiliare   Gestionarea banilor publici  

Advertisement

Oportunitati