Internet&Mobile Banking de la MAIB: Achitări în lot, cu un singur click

shadow
Joi, 18.01.2018 11:52   2224
Moldova Agroindbank diversifică modalitățile de plată a facturilor pentru persoanele fizice prin implementarea unei soluții simple, rapide și flexibile în Internet&Mobile Banking – achitarea în lot, cu un singur click.

Această funcționalitate nouă în meniul „Plăți pentru servicii” este o noutate absolută pentru Republica Moldova, o modalitate confortabilă și operativă de a-ți efectua operațiunile bancare, beneficiind de mobilitate maximă. Astfel, opțiunea „achitarea în lot” permite achitarea concomitentă a mai multor facturi, cu un singur click, prin utilizarea unei singure parole pe care o primești direct pe telefonul mobil sau email. 

Soluția respectivă este una din multiplele funcționalități noi introduse de MAIB în Internet&Mobile Banking care au transformat Serviciul în unul mai prietenos pentru utilizatori, economisind, totodată, timpul prețios al acestora.

Advertisement

În acest fel, pe lângă selectarea concomitentă a mai multor facturi spre plată, ai posibilitatea de a crea furnizori de servicii direct pe ecranul cu plata inițiată; de a achita facturile, prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay; de a seta și redacta furnizorii de servicii pe o singură interfață; de a achita plățile către alți furnizori care nu emit facturi în mod regulat; de a crea și/sau redacta beneficiarii direct în ecranul cu plata inițiată; de a vizualiza informația privind plățile executate în sub-meniul „Stare/istorie plăți”; de a vizualiza și imprima (în format Word, Excel sau PDF) detaliile bancare ale conturilor, în sub-meniul „Date bancare”; de a afișa datoriile restante într-o rubrică nouă „Datorii restante”, meniul „Sumar conturi”.

În prezent, de Serviciul Internet&Mobile Banking MAIB beneficiază peste 85 mii de persoane fizice.

Serviciul Internet&Mobile Banking de la MAIB poate fi accesat oricând și de oriunde, folosind orice dispozitiv conectat la Internet. Clienții pot solicita abonare la Internet&Mobile Banking în una din filialele băncii. Oportunitati