Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte
 • Franzeluța SA organizează adunarea extraordinară a acționarilor pe 25 mai.
 • Rusia
  În perioada 24-26 mai la St.Petersburg are loc Forumul Economic Mondial.
 • Pe 28 mai IDIS Viitorul organizează o masă rotundă pe tema impactului comerțului, energeticii, migrației și securității asupra Parteneriatului Estic.
 • În perioada 29-30 mai are loc evenimentul Moldova Automotive Days 2018, cu participarea companiilor din Germania și Austria.
 • Bruxelles, Belgia
  O delegație din Moldova participă la Adunarea Generală a EU4Business în perioada 20-21 iunie 2018.
 • Pe 25-26 iunie 2018 la centrul Moldexpo din Chișinău are loc festivalul gratarului ”BBQ Fest”.
 • Pentru anul 2018 Banca Națională a Moldovei a prognozat o creștere economică de 3,5% și o inflație de 3,7%.

Internet&Mobile Banking de la MAIB: Achitări în lot, cu un singur click

1
 • Foto: maib.md
Joi, 18.01.2018 11:52   1805
Moldova Agroindbank diversifică modalitățile de plată a facturilor pentru persoanele fizice prin implementarea unei soluții simple, rapide și flexibile în Internet&Mobile Banking – achitarea în lot, cu un singur click.

Această funcționalitate nouă în meniul „Plăți pentru servicii” este o noutate absolută pentru Republica Moldova, o modalitate confortabilă și operativă de a-ți efectua operațiunile bancare, beneficiind de mobilitate maximă. Astfel, opțiunea „achitarea în lot” permite achitarea concomitentă a mai multor facturi, cu un singur click, prin utilizarea unei singure parole pe care o primești direct pe telefonul mobil sau email. 

Soluția respectivă este una din multiplele funcționalități noi introduse de MAIB în Internet&Mobile Banking care au transformat Serviciul în unul mai prietenos pentru utilizatori, economisind, totodată, timpul prețios al acestora.

În acest fel, pe lângă selectarea concomitentă a mai multor facturi spre plată, ai posibilitatea de a crea furnizori de servicii direct pe ecranul cu plata inițiată; de a achita facturile, prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay; de a seta și redacta furnizorii de servicii pe o singură interfață; de a achita plățile către alți furnizori care nu emit facturi în mod regulat; de a crea și/sau redacta beneficiarii direct în ecranul cu plata inițiată; de a vizualiza informația privind plățile executate în sub-meniul „Stare/istorie plăți”; de a vizualiza și imprima (în format Word, Excel sau PDF) detaliile bancare ale conturilor, în sub-meniul „Date bancare”; de a afișa datoriile restante într-o rubrică nouă „Datorii restante”, meniul „Sumar conturi”.

În prezent, de Serviciul Internet&Mobile Banking MAIB beneficiază peste 85 mii de persoane fizice.

Serviciul Internet&Mobile Banking de la MAIB poate fi accesat oricând și de oriunde, folosind orice dispozitiv conectat la Internet. Clienții pot solicita abonare la Internet&Mobile Banking în una din filialele băncii. print Imprima in format A4 Salvează în PDF

Teme: Companii servicii și branduri   Sistemul bancar și asigurările   Tehnologii informaționale  
Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.
close