Partidul Democrat din Moldova are un nou lobbyist în SUA

shadow
Sâmbătă, 13.01.2018 06:08   2084
Partidul Democrat din Moldova a încheiat contract cu o nouă companie de lobby din SUA. E vorba de Cogent Strategies LLC, fondată de Kimberley Fritts, fostul director al altei companii de lobby - Podesta Group.

Potrivit Newsmaker, contractul ce a fost semnat pe 29 decembrie 2017, de Constantin Botnari, secretarul general al Partidului Democrat și Kimberley Fritts, șefa Cogent Strategies LLC, are o valoare de 120.000 de dolari și este pentru o perioadă de jumătate de an.

Citiți și:

Cine a făcut și face lobby pentru politicienii moldoveni în Statele Unite

Banii ar urma să fie plătiți în două rate a câte 60.000 de dolari. În plus PDM ar urma să acopere și costurile administrative estimate la 3% din valoarea contractului, bani ce sunt necesari pentru servicii telefonice, deplasări, abonamente etc.

Servicii de cercetare și consiliere în probleme geopolitice

În schimb compania de lobby urmează să ofere Partidului Democrat servicii de cercetare și analiză a problemelor prioritare, să consilieze în principalele probleme geopolitice, să elaboreze și să distribuie materiale colaterale; să desfășoare campanii de informare a reprezentanților mass-media și a organizațiilor neguvernamentale.

La cererea PDM, pot fi organizate și întâlniri cu reprezentanții ai mass-media și organizațiilor neguvernamentale.

Potrivit publicației americane Politico, Cogent Strategies LLC a fost lansată la mijlocul lunii noiembrie 2017 de Kimberley Fritts.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Publicitate și media   Reforme și politica economică   Relații internaționale  

Advertisement

Oportunitati