Doi clienți MAIB vor pleca la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

shadow
Vineri, 12.01.2018 11:31   1119
Moldova Agroindbank și Visa Inc au desemnat câștigătorii campaniilor naționale și individuale „Sunteți încântați de victorii, cu noi ele sunt mai aproape”.

Este vorba de doi clienți MAIB, Vasile Borș și Cătălina Ibriciuc, care au devenit câștigătorii campaniilor și vor avea ocazia de a participa la cel mai grandios eveniment sportiv al anului 2018 – Jocurile Olimpice de Iarnă din Pyeongchang, Coreea de Sud.

Premiile au fost înmânate de către Oleg Paingu, Vicepreședintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank: „Toate campaniile, organizate de Moldova Agroindbank în parteneriat, sunt gândite pentru clienții noștri, în vederea stimulării și fidelizării acestora. Astăzi, avem o dublă satisfacție, deoarece doi clienți al MAIB vor participa la Jocurile Olimpice de Iarnă. Vă dorim o călătorie frumoasă, cu emoții și impresii pozitive.”

Câștigătorul campaniei individuale organizate de MAIB și Visa, Vasile Borș, a menționat că este un amator al sportului și așteaptă cu nerăbdare să plece în Pyeongchang. „Este un moment unic, de anvergură mondială, la care nu fiecare poate participa.

Advertisement

Vreau să mulțumesc Moldova Agroindbank și companiei Visa pentru această șansă. Demult utilizez cardurile, în special Visa. Ştiam că este comod, sigur și operativ, iar acum am descoperit că este și câștigător”, a spus domnul Borș.

Cătălina Ibriciuc, câștigătoarea campaniei naționale, a recunoscut că a trăit emoții la maxim, când a fost anunțată că va beneficia de o călătorie la Jocurile Olimpice: „Inițial am crezut că este o farsă. Am realizat că sunt norocoasă, după ce repetat m-au sunat reprezentanții Moldova Agroindbank. Voi pleca cu un prieten. Am citit că în februarie acolo este organizat un festival internațional de shopping și aș vrea să îl vizitez. Prima dată câștig și, cu siguranță, voi mai participa la astfel de campanii. Îndemn toți clienții Moldova Agroindbank să utilizeze cardurile la achitările online, pentru că este comod și aduce noroc”.

Extragerea premiilor a avut loc pe data de 29 decembrie 2017. Participanți ai campaniilor naționale și individuale au devenit deținătorii cardurilor Visa emise de MAIB, care au achitat produse și servicii la POS-terminale pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, precum și au efectuat plăți online, după care au înregistrat tranzacțiile pe site-ul www.cis.visa.com. Câștigătorii vor beneficia de o călătorie pentru 2 persoane la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018.

MAIB este liderul sistemului bancar din Moldova, deservind un număr impunător de carduri bancare a 3 sisteme internaționale de plăți. Totodată, banca deține cea mai mare rețea de deservire a cardurilor: 280 ATM-uri și peste 5000 POS-terminale, inclusiv cu tehnologia contactless.

Moldova Agroindbank și compania Visa colaborează de peste 15 ani. MAIB emite o gamă largă de carduri bancare Visa, printre care Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum.Oportunitati