Şefii de la Vamă și Fisc ar putea fi demiși? Plahotniuc deranjat de schemele infracționale

shadow
Vineri, 15.12.2017 06:56   6101
Pentru a oferi un impuls pozitiv dezvoltării, PDM va continua măsurile deja demarate în privința eliminării schemelor infracționale de la Fisc și Vamă, a anunțat pe 14 decembie, liderul democraților Vlad Plahotniuc la finele Consiliului Politic National al formațiunii.

Declarația liderului PDM sună a avertizare la adresa șefilor de la Vamă și Fisc, iar ținând cont de faptul că dacă ceva se decide la acest partid, apoi Guvernul și Parlamentul realizează imediat. Altfel spus ne putem aștepta la noi demisii în Guvernul Filip.

Plahotniuc promite curățenie

În cadrul unui briefing Plahotniuc a enumerat câteva dintre tezele principale ale Rezoluției votate de Consiliul Politic Național.

Potrivit afaceristului, sănătatea și protecția socială sunt domenii în care oamenii așteaptă ca statul să se implice mai mult, iar PDM va veni în scurt timp cu un nou concept de gestionare a acestor domenii, care să aibă la bază atât modernizarea lui, cât și eliminarea abuzurilor și inechității sociale.

Citiți și:

Un șef de Vamă protejat de conducerea instituției hărțuia agenții economici

PDM va continua să facă curățenie, chiar cu mai multă fermitate și determinare, în direcția reducerii competențelor, dar și a numărului instituțiilor de control care aveau ca principală activitate hărțuirea oamenilor, așa încât oamenii să nu mai trăiască cu frică din cauza abuzurilor care s-au comis ani de zile împotriva lor.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Infracțiuni economice   Reforme și politica economică   Gestionarea banilor publici  

Advertisement

Oportunitati