Cea mai mare întreprindere de stat are un nou director și va fi reorganizată

shadow
Luni, 27.11.2017 07:19   5749
Ministerul Economiei și Infrastructurii susține că reorganizarea întreprinderii de stat "Administrației de Stat a Drumurilor" (ASD), dar și a Direcției responsabile de infrastructura drumurilor din cadrul MEI trebuie finisată integral.

Potrivit MEI această reorganizare va fi însoțită de "stabilirea unei echipe profesionale, stabilirea procedurilor interne, coordonarea tuturor proiectelor în derulare și stabilirea termenilor pentru fiecare proiect, pentru o eficiență maximă a activității și realizării obiectivelor stabilite".

Citiți și:

Contracte de câteva miliarde au fost compromise

Al treilea director într-un an

În cadrul unei ședințe convocate de viceprim-ministrul, Octavian Calmâc, cu noul director al ASD, Gheorghe Curmei, precum și cu Anatolie Usatîi, secretar de stat în domeniul construcțiilor și infrastructurii drumurilor s-a discutat și despre stabilirea priorităților și sarcinilor noi privind realizarea proiectelor de infrastructură naționale și regionale, în special în localitățile rurale.

Citiți și:

Tranzacția încheiată de fostul Ministru al Transporturilor cu Procuratura

Cum dosarul Chirinciuc scoate la iveală o schemă de milioane aplicată zeci de ani

Amintim că Gheorghe Curmei este deja al treilea director din acest an al ASD. Astfel după ce la finele lunii aprilie a fost reținut managerul Veaceslav Teleman într-un dosar de corupție, ministerul Transporturilor l-a numit peste o lună șef pe Andrei Cuculescu, care s-a menținut în funcție doar câteva luni.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Companii servicii și branduri   Transport și turism   Construcții și imobiliare   Gestionarea banilor publici  

Advertisement

Oportunitati