Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte
 • Franzeluța SA organizează adunarea extraordinară a acționarilor pe 25 mai.
 • Rusia
  În perioada 24-26 mai la St.Petersburg are loc Forumul Economic Mondial.
 • Pe 28 mai IDIS Viitorul organizează o masă rotundă pe tema impactului comerțului, energeticii, migrației și securității asupra Parteneriatului Estic.
 • În perioada 29-30 mai are loc evenimentul Moldova Automotive Days 2018, cu participarea companiilor din Germania și Austria.
 • Bruxelles, Belgia
  O delegație din Moldova participă la Adunarea Generală a EU4Business în perioada 20-21 iunie 2018.
 • Pe 25-26 iunie 2018 la centrul Moldexpo din Chișinău are loc festivalul gratarului ”BBQ Fest”.
 • Pentru anul 2018 Banca Națională a Moldovei a prognozat o creștere economică de 3,5% și o inflație de 3,7%.

Moldova Agroindbank a inaugurat Centrul pentru Tineri „MAIB studio Avanti”

1 2
 • MAIB studio Avanti
  Foto: maib.md
 • MAIB studio Avanti
  Foto: maib.md
Luni, 20.11.2017 11:59   1489
BC „Moldova Agroindbank” SA a inaugurat primul Centru pentru Tineri „MAIB studio Avanti” în domeniul financiar-bancar din Republica Moldova.

Scopul Centrului este de a participa în formarea tinerilor, de a-i face cunoscuți cu noțiunile de bază ale lumii financiare moderne, serviciile și produsele bancare, fiind utilizate tehnologiile informaționale de ultimă generație.

Sala de formare este dotată cu cea mai nouă aparatură video și sonorizare, laptopuri, tablete, conectate la rețeaua wi-fi și altă tehnică performantă destinată sesiunilor de instruire. Programul Centrului prevede prezentări și un dialog deschis cu experții și specialiștii din domeniu.

„Deschiderea Centrului pentru Tineri „MAIB studio Avanti”, primul de acest gen din Republica Moldova, este o continuitate a proiectelor noastre de responsabilitate socială, pe care le realizăm deja de mulți ani. Ne propunem să avem un nou model de comunicare cu tinerii, un dialog deschis, interactiv pentru a le înțelege necesitățile și a le oferi soluții concrete. Vom depune tot efortul ca să ne realizăm scopurile și astfel să aducem plus valoare țării noastre. Centrul nu este parte a sistemului de învățământ, dar vom colabora activ cu organizațiile de stat și cele private  pentru ca activitatea acestuia să fie una benefică pentru cei care îi vor păși pragul. „MAIB studio Avanti” vine să ajute tinerii să folosească înțelept noile tehnologii, produsele și serviciile bancare, să învețe să-și gestioneze corect banii, în condiții de maximă securitate și să testeze personal ultimele inovații bancare”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” S.A.

în deschiderea evenimentului.

Pentru tinerii implicați deja în afaceri vor fi organizate sesiuni dedicate serviciilor prestate de Moldova Agroindbank sau produselor oferite în parteneriat. În special, este vorba de ofertele de creditare, prin intermediul cărora tinerii au acces la mijloace financiare în condiții preferențiale, cu porțiune de grant. Iar pentru studenți și elevi vor fi organizate prezentări cu scopul de a-i familiariza cu serviciile și produsele bancare inovative și înalt tehnologizate. O atenție deosebită se va acorda și copiilor de vârsta școlară, cărora prin intermediul jocurilor li se vor explica termenii elementari despre bani și economie.

„Tinerii întotdeauna au avut forța și energia de a schimba lucrurile spre bine. Iar Centrul are menirea de a-i susține în intențiile lor de a obține succes în ceea ce fac. Ţinând cont că un segment important al clienților noștri sunt tinerii, am elaborat special pentru ei diferite produse și servicii,  printre care card bancar, credite imobiliare, depozite. Suntem convinși că o educație financiară corectă va permite formarea unui stil de viață responsabil, tinerii vor fi receptivi și în rezultat vom avea un parteneriat reciproc avantajos”, a menționat Oleg Paingu, Vicepreședintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” S.A..

În cadrul evenimentului a fost prezentat și noul design modern al Cardului Avanti destinat tinerilor, care se  combină perfect cu design-ul Centrului. Cardul este eliberat gratuit, fiind  de o categorie mai înaltă de card Visa Clasic (anterior VISA Electron), dotat cu cip, deține tehnologia contactless, precum și tehnologia 3D Secure (tranzacțiile prin mediul online se efectuează cu utilizarea unei parole dinamice). 

„În țara noastră există o rezervă mare în ce privește utilizarea cardurilor. Astăzi, mai mult de 1,6 milioane de carduri sunt emise per sistem, dar tranzacții la comercianți, de facto, efectuează doar aproximativ 13% din posesorii de carduri, ceilalți retrag numerar din bancomate. Aici este nișa, la care noi toți trebuie să contribuim, inclusiv prin educarea financiară”, a specificat Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” S.A.

În prezent, peste  32% din numărul total al clienților Moldova Agroindbank sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Deschiderea Centrului pentru Tineri „MAIB studio Avanti” se înscrie în politica de responsabilitate social corporativă a Moldova Agroindbank, în cadrul căreia banca susține un șir de proiecte educaționale și economice pentru tineri, inclusiv „Burse de Merit”, „Burse pentru Viitorul Tău”, „Săptămâna Educației Financiare”, Concursul Național de Business Planuri pentru Tineri, etc. 

Moldova Agroindbank este recunoscută drept instituția cu cel mai mare impact social în Moldova de către revista britanică „Capital Finance International”.print Imprima in format A4 Salvează în PDF

Teme: Companii servicii și branduri   Sistemul bancar și asigurările  
Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.
close