Noua achiziție a celei de a doua ca mărime companii aeriene din Moldova

shadow
Duminică, 22.10.2017 13:20   1200
Compania Fly One și-a suplinit flota sa cu o nouă aeronavă tip Airbus A319-100, cu numărul de înregistrare ER-00002. Pe lângă numărul de înregistrare, aeronava a fost botezată și cu numele Chișinău.

Capacitatea aeronavei este de 124-156 de locuri și este considerată printre cele mai performante din clasa sa, în special pe distanțe medii. Viteză de croazieră este de 890 kilometrii pe oră, iar înălțimea maximă a zborului poate fi de 11.900 metri.

Potrivit reprezentanților Fly One, achiziționarea noii aeronave face parte din strategia de dezvoltare a companiei și încheie programul de formare a flotei stabilit pentru anul 2017. 

Citiți și:

Două companii avia lansează noi curse de la Chișinău

"Realizarea cu succes a programului de mărire a flotei companiei va permite nu doar efectuarea zborurilor spre noi destinații, dar și mărirea numărului zborurilor spre destinațiile deja operate. Flota personală a companiei va permite și pe viitor oferirea prețurilor atractive la serviciile oferite pasagerilor, fapt ce a fost apreciat de circa 370.000 de pasageri transportați de către companie în ultimele 9 luni de activiate ale anului 2017”, a menționat Mircea Maleca, directorul general al Fly One.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele
Teme: Proprietari și manageri   Transport și turism  

Oportunitati