Achiți cumpărăturile cu cardul și primești banii înapoi!

shadow
Miercuri, 06.09.2017 07:21   3084
Clienții MAIB au economisit peste 764 mii lei, efectuând plăți prin intermediul programului Pay&Save.

Pentu clienții BC “Moldova Agroindbank” S.A. și Pay&Save a devenit deja o tradiție plăcută să facă cumpărături, având parte de surprize care bucură ochii și umplu buzunarele. Lansat 4 ani în urmă, primul serviciu de cashback din Republica Moldova se bucură și astăzi de popularitate în rândul deținătorilor de carduri MAIB. 

În prezent, proiectul Pay&Save numără peste 150 de parteneri de la care poți obține o reducere manifestată prin restituire de bani după achiziție, în cazul achitării cumpărăturilor cu cardul MAIB. Proiectul Pay&Save este extins în 600 de puncte comerciale pe următoarele categorii: servicii, hoteluri și restaurante, frumusețe și sănătate, reparații, mobilă, auto și shopping.

Advertisement

Dacă tot vorbim de cifre și bani, MAIB și Pay&Save, în semn de loialitate și fidelitate în raport cu partenerii și clienții săi, vă prezintă rezultatele remarcabile pe care le-a înregistrat în anul 2016. Astfel, timp de un an, au fost înregistrate 90.768 de tranzacții în valoare totală de 35,8 milioane de lei. În urma tranzacțiilor, clienții MAIB, care au efectuat plățile prin intermediul programului Pay&Save, au economisit 764 260 lei. 

Iată care sunt top 10 parteneri ai programului Pay&Save, unde clienții MAIB au efectuat cele mai multe cumpărături: 

***

Programul de loialitate Pay&Save este dedicat deținătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Lunar, Pay&Save completează lista partenerilor și vine cu oferte noi. Lista completă a partenerilor Pay&Save și valoarea cashback-ului oferit de către fiecare partener este disponibilă pe pagina online www.paysave.md.Oportunitati