Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte
 • Franzeluța SA organizează adunarea extraordinară a acționarilor pe 25 mai.
 • Rusia
  În perioada 24-26 mai la St.Petersburg are loc Forumul Economic Mondial.
 • Pe 28 mai IDIS Viitorul organizează o masă rotundă pe tema impactului comerțului, energeticii, migrației și securității asupra Parteneriatului Estic.
 • În perioada 29-30 mai are loc evenimentul Moldova Automotive Days 2018, cu participarea companiilor din Germania și Austria.
 • Bruxelles, Belgia
  O delegație din Moldova participă la Adunarea Generală a EU4Business în perioada 20-21 iunie 2018.
 • Pe 25-26 iunie 2018 la centrul Moldexpo din Chișinău are loc festivalul gratarului ”BBQ Fest”.
 • Pentru anul 2018 Banca Națională a Moldovei a prognozat o creștere economică de 3,5% și o inflație de 3,7%.

MAIB – bancă cu cel mai mare impact social în Moldova

1 2
 • Foto:
 • Foto:
Joi, 13.07.2017 07:04   2960
BC „Moldova Agroindbank” SA a fost desemnată de către revista britanică „Capital Finance International” (CFI) drept “Bancă cu cel mai mare impact social în Moldova”(Best Social Impact Bank – Moldova 2017).

Comunicat de presă

Premiul este o recunoaștere a implicării active a băncii în susținerea unor proiecte de responsabilitate socială. Potrivit Comisiei de evaluare a nominanților din cadrul CFI, Moldova Agroindbank desfășoară businessul bancar la un nivel înalt, aplicând principiile responsabilității corporative în activitatea sa printr-un management responsabil și gestionează impactul acestei activități asupra comunității. 

“Banca se bucură de o reputație excelentă pentru sprijinirea dezvoltării Moldovei și direcționarea mijloacelor financiare către sectoarele și organizațiile care luptă eficient cu sărăcia. În special, MAIB investește în instituțiile de învățământ și în sănătate publică. De asemenea, banca menține un mare program de responsabilitate socială corporativă, axat pe dezvoltarea abilităților și crearea de oportunități pentru tineri.

Astfel, Moldova Agroindbank tinde să contribuie la reducerea numărului de moldoveni care emigrează, pentru ca ei să-și găsească un viitor mai bun acasă”, se arată în comunicatul de presă al CFI.

Astfel, Comisia de evaluare a CFI.co recunoaște impactul enorm al Moldova Agroindbank asupra dezvoltării țării, pentru care îi conferă premiul „Best Social Impact Bank – Moldova 2017”.

“Pe parcursul celor 26 de ani de activitate, Moldova Agroindbank și-a asumat mai multe angajamente sociale. Banca sprijină financiar diverse domenii, cum ar fi cultura, educația, economia, diferite evenimente ale comunităților locale, iar pe viitor va încerca să-și extindă susținerea programelor de solidaritate socială. Desigur, ne bucură faptul că acțiunile noastre din ultimii ani tot mai mult atrag atenția pe plan internațional, premiul CFI fiind încă o dovadă a recunoașterii competențelor noastre profesionale și implicării în viața comunității”, a declarat Serghei Cebotari, Președinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Premiul atribuit de revista britanică este cel de-al treilea obținut de MAIB în acest an de la o publicație internațională, după câștigarea titlurilor de „Cea mai bună bancă comercială din Moldova” din partea prestigioasei reviste ”Global Banking & Finance Review” și de „Cea mai bună bancă din Moldova”, potrivit revistei „Global Finance”.

N.B.: Capital Finance International este o revistă renumită din Marea Britanie, dedicată businessului, economiei și finanțelor. CFI oferă cititorilor știri actuale, analize și comentarii profesionale cu privire la situația de pe piețele mondiale. print Imprima in format A4 Salvează în PDF

Teme: Evoluții și startup-uri   Sistemul bancar și asigurările  
Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.
close