Frontera a amânat pentru septembrie lansarea unor activități în Moldova

shadow
Joi, 22.06.2017 07:31   2511
Administrația Frontera Resources International, firma cu care Guvernul de la Chișinău a semnat un acord de concesiune privind explorarea și dezvoltarea hidrocarburilor în sudul țării, a amânat pentru câteva luni unele activități planificate a fi lansate deja în luna mai.

La finele lunii martie 2017, în cadrul unei conferințe de presă, președintele companiei Frontiera Resources International, Zaza Mamulaishivili a anunțat despre faptul că în luna mai în Republica Moldova vor sosi colaboratorii Frontera Resources, conduși de către un vicepreședinte al companiei, fără a specifica din ce domeniu.

De ce a fost amânată vizita în Moldova

"Ei vor organiza o serie de întâlniri cu societatea, în cadrul cărora vor relata și vor explica în ce constau lucrările de explorare geologică pe care compania le va începe în Moldova. Toți vor cunoaște ce facem și cum facem”, preciza Zaza Mamulaishivili.

A trecut luna mai și deja e finele lunii iunie, dar compania Frontera nu a reușit să își respecte promisiunea de organizare a unor întrevederi cu societatea.

Citiți și: 

Câteva detalii puțin cunoscute despre Frontera și contractul de concesiune

"Conferința a fost amânată pentru luna septembrie.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Energetica și industria   Proprietari și manageri  

Advertisement

Oportunitati