Noul proiect investițional al familiei milionarului Nicolae Ciornâi

shadow
Miercuri, 07.12.2016 09:54   7868
Un nou liceu se va deschide în Chișinău. Investitorii sunt familia lui Nicolae Ciornâi, care promit că noua instituție va oferi studii ca și în Occident, iar diploma recunoscută internațional. Un an de studii însă va costa 4.000 de euro.

În capitală a fost pusă piatra de temelie pentru școala internațională Heritage, care urmează să-și înceapă activitatea în toamna anului 2017.

"Proiect revoluționar" de 10 milioane euro

Valoarea totală a investițiilor în cadrul proiectului se ridică la 10 milioane de euro, iar investitor este fiica milionarului Nicolae Ciornâi, Natalia Cecetova (Centrul de educație și dezvoltare a copiilor „Inventor”, centrul medical „Eurolab”, clubul de fotbal „Zimbru”, compania „Tirex Petrol”, compania „Chateau Vartely”, grupul companiilor „AMG”) și investitorul turc Sinan Bora (grădinița „CHIPS”, centrul comercial „Shopping MallDova”, Spitalul Internațional Medpark, hotelul „Radisson Blu Leogrand”).

„Școala Internațională Heritage este un proiect revoluționar pentru Republica Moldova, adaptat la cerințele globale. Este alegerea perfectă pentru părinții care își doresc studii la standarde europene pentru copiii lor aici, acasă – opțiune pe care nu au avut-o până acum. În cadrul acestei instituții vom pune accentul pe dezvoltarea valorilor umane și apoi pe cele profesionale”, a anunțat Natalia Cecetova.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri   Evoluții și startup-uri   Construcții și imobiliare  

Advertisement

Oportunitati