Celebra Caravita va fi lichidată

shadow
Marţi, 20.09.2016 06:29   12243
Judecătoria Comercială a decis lichidarea companiei Caravita Co SRL, proprietate a lui Vladimir Rusu, nepotul expremierului Vlad Filat. Caravita ar fi fost utilizată în diverse scheme frauduloase

La finele săptămânii trecute, Judecătoria Comercială a adoptat o decizie de dizolvare a celebrei firme Caravita Co SRL, "în vederea lichidării ei cu păstrarea personalității juridice în măsura necesară pentru finalizarea operațiunilor de lichidare".

Motive neelucidate

Din decizia instanței nu este clar motivul pentru care s-a inițiat procedura de lichidare. Astfel judecătorul a decis să înlăture toate organele de conducere și l-a numit în calitate de lichidator pe Victor Magnet.

Totodată magistratuli l-a obligat pe lichidator ca să înștiințeze creditorii despre faptul că au un termen de patru luni pentru a înainta cerereile de recuperare a creanțelor.

De asemenea s-a decis ca lichidatorul să întocmească și un proiect al bilanțului de lichidare a companiei pe care să-l prezinte instanței.

Reprezentanții companiei au refuzat să comenteze decizia instanței. Astfel după ce a ascultat întrebările reporterului Mold-Street, un angajat al companiei a spus că nu vorbește la telefon la acest subiect, iar când a auzit că suntem gata să venim la sediul firmei a declarat că "în general nu vrea să vorbească cu presa".

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Infracțiuni economice   Piața funciară   Corupția  

Advertisement

Oportunitati